logo
Imprimir
17-09-2020 | 14:57hs
•BAIX EMPORDà

L'alcalde i el govern de Calonge i Sant Antoni compareixen per donar resposta a la moció de censura

Bell-lloch, manté la mà estesa a la negociació per formar una nova majoria que doni estabilitat i resposta a les necessitats de la ciutadania

L’equip de govern de Calonge i Sant Antoni, format pels grups d’ERC (5) i Avancem (2), ha comparegut avui per explicar la posició del govern davant de la presentació de la moció de censura per part dels grups de Junts (4), PSC (3), Republicans (1) i PP (1). L’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Miquel Bell-lloch ha defensat que “hem fet propostes per una nova majoria que doni estabilitat i així avançar en polítiques socials i econòmiques que donin resposta a les necessitats a les quals ens ha obligat aquest context actual marcat per la Covid19”. La moció presentada per diversos grups de l’oposició proposa Jordi Soler com a nou alcalde.

L’alcalde ha afegit que “seguim treballant per una majoria pensant en Calonge i Sant Antoni, defugint el que és el repartiment de cadires, a nosaltres no ens trobaran en aquest joc, però si que ens trobaran en el diàleg, el debat i el consens, però mai en les mentides”.

En la seva compareixença, acompanyat per la resta de regidors de l’equip de govern, Bell-lloch ha recordat que “Esquerra Republicana va guanyar les eleccions municipals, el poble va decidir qui volia que ocupés l’alcaldia i, per tant, respectant aquesta voluntat de la ciutadania seguirem treballant des de l’equip d’Esquerra i Avancem fins al ple de la moció”. L’alcalde ha afegit que “seguirem oberts a la negociació com hem fet sempre i en repetides ocasions, amb tots els grups de l’oposició perquè així entenem la política, amb transparència i lleialtat i perquè creiem que aquesta és la millor opció pel municipi”.

En aquesta voluntat de seguir negociant, Bell-lloch ha assenyalat que “l’oposició, excepte la CUP que s’ha mostrat oberta a consensuar i pactar propostes, sempre s’ha situat en el bloqueig constant de qualsevol proposta del govern. A partir d’aquí, l’equip de govern es manté obert a seguir negociant amb l’oposició per arribar a un acord de govern. Cadascú actua en política com creu, i nosaltres sempre estarem a disposició per parlar i treballar pel benestar de tots els veïns i veïnes de Calonge i Sant Antoni”.

La moció de censura està previst que tingui lloc el dijous 1 d’octubre a les 12 del migdia.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/140183_lalcaldeielgoverndecalongei-antantonicompareixenperdonarre-po-taalamociodecen-ura-1.htm