logo
Imprimir
17-09-2020 | 15:07hs
•BAIX EMPORDà

Els 9 regidors de l'oposició de Calonge i Sant Antoni presenten una moció per un govern d'emergència i d'unitat

El futur govern liderarà una acció centrada en les persones, activant com a primeres mesures un Pla de Xoc, obert a la ciutadania i a les entitats, per fer front a la crisi sanitària, social i econòmica i establir sinèrgies i fer xarxa entre els diferents sectors

Els 9 regidors de Junts, el Partit dels Socialistes de Catalunya, Republicans i el Partit Popular de Calonge i Sant Antoni han presentat una moció per un govern d'unitat per fer front a l'actual crisi que viu el municipi. Tècnicament, la moció de censura s'ha registrat aquest matí, 17 de setembre, a l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni.

Davant la necessitat urgent de fer front i donar respostes a la crisi produïda per la tempesta Glòria i la crisi sanitària, econòmica i social provocada per la COVID19, els 9 regidors de l'oposició, superant les sigles dels partits i escoltant a la ciutadania, han fet el pas per compondre un govern que capgiri l'actual situació de paràlisi.

Les diferents crisis del govern de coalició d'ERC i Avancem i la manca de propostes i accions del fins ara govern municipal, en l'actual context colpidor de crisi del nostre municipi, així com, l'escolta activa amb la ciutadania i de diferents sectors de Calonge i Sant Antoni, han empès als 9 regidors de l'oposició a conformar un govern d'emergència i d'unitat per la reactivació del municipi i d'una acció de govern centrada, sobretot, en les persones.

Així, el futur equip de govern aprovarà com a primeres mesures un Pla de Xoc obert, per sumar-hi els millors esforços, propostes i talent de la ciutadania i entitats. Aquest Pla de xoc vol ser un pacte transversal per a la reactivació, un gran acord entre les forces polítiques del municipi i els diferents sectors, més afectats per la crisi, de Calonge i Sant Antoni. "Hem de comptar amb la col·laboració de la ciutadania i del teixit associatiu del municipi per superar l'actual context de dificultats. Hem de saber treballar eficaçment per damunt de partits i ideologies. És el que ens demana el moment, fins i tot en la seva lletra més petita." han afirmat els 9 regidors.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/140185_el-9regidor-delopo-iciodecalongei-antantonipre-entenunamocioperungoverndemergenciaidunitat-2.htm