logo
Imprimir
19-09-2020 | 11:37hs
•ALT EMPORDà

Pep Serra reconverteix el punt de venda de l'Escala en un outlet temporal

Els clients podran trobar-hi productes amb un preu rebaixat de fins al 70%

L'empresa 'minorista' de roba multimarca, Pep Serra, amb seu a Santa Coloma de Farners ha reconvertit el punt de venda de l'Escala en un outlet temporal. Després de l'èxit d'aquesta mateixa iniciativa els darrers dos anys, quan van obrir un nou punt de venda temporal, i continuant amb la filosofia de l'empresa, inicien una nova modalitat i és la de convertir la botiga en un outlet però només per un període determinat de temps, concretament des del 12 de setembre i fins a la fi de la temporada 2020, que es preveu que sigui entorn del 15 d'octubre.

L'empresa inicia aquesta nova modalitat coincidint amb el final de la temporada d'estiu 2020 en aquesta localitat on té un establiment comercial. Per això, tal com han explicat des de la mateixa empresa, s'hi podrà trobar el producte sobrant de la campanya de primavera- estiu de la mateixa botiga però també el d'altres punts de venda que l'empresa Pep Serra té a Santa Coloma de Farners. Aquesta nova iniciativa de l'empresa pretén donar sortida al producte sobrant de la temporada d'estiu 2020 i també de la d'hivern de l'any passat un preu molt rebaixat.

L'outlet de l'Escala es va obrir el dissabte, 12 de setembre a les deu del matí i estarà obert fins a mitjans del mes d'octubre. S'hi podran trobar peces de roba de les marques Superdry, Vero Moda, Blend, Blend She, Ichi, Pepe Jeans, Guy, Alcott, Scout,XtI, Giosseppo, entre moltes altres. Els preus de les peces de roba de l'outlet podran arribar fins al 70% respecte del seu preu inicial.

Actualment, Pep Serra compta amb tres punts de venda. Dos de situats a Santa Coloma de Farners: un de dirigit a un públic més jove i informal (Pep Serra) i un de segon dirigit a la dona de mitjana edat (Les Escales); i finalment el punt de venda a l'Escala (Pep Serra), dedicada també al públic més jove.

Aposta per la venta online

En els darrers anys, Pep Serra ha apostat pel comerç eletrònic amb la posada en funcionament del seu web www.pepserrastreetwear. D'aquesta manera, els clients poden veure l'ampli ventall de marques i productes de qualsevol dels seus punts de venda i fer la comanda online.. Paral·lelament, des de ja fa més de dos anys, els clients també poden comprar qualsevol dels productes a través de la plataforma d'Amazon.

Pep Serra va iniciar la seva activitat l'any 1973 i, al llarg d'aquests 43 anys ha anat creixent però sempre ha intentat mantenir els seus valors com a empresa familiar.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/140250_pep-errareconverteixelpuntdevendadele-calaenunoutlettemporal-3.htm