logo
Imprimir
25-09-2020 | 13:29hs
•BESALú, VILA COMTAL

La Fira LiberisLiber de Besalú comptarà amb 65 editorials

Se celebrarà del 3 al 4 d'octubre i garantirà totes les mesures de seguretat

La cultura no s'atura a Besalú i el cap de setmana del 3 i 4 d'octubre celebrarà una nova edició de LiberisLiber, la fira d'editorials independents. "Un risc era que molts editors no poguessin venir. Doncs no. En vindran un altre cop 65 i amb llista d'espera", explicava fa uns dies al seu compte de Twitter l'organització.

Entre les editorials que debutaran aquest any hi ha l'Art de la Memòria d'Avinyonet de Puigventós; les Barcelonines Ediciones del Subsuelo, Mai Més o Llibres del Delicte i, provinents de Madrid, Malastieras o Lata de Sal.

Amb totes les mesures per evitar contagis de coronavirus, la cita proposa diàlegs com un centrat en com encertar les recomanacions de llibres, un altre sobre la ciència-ficció en català escrita per dones o un altre sobre microeditorials amb només una persona al capdavant.

També hi haurà recitals, propostes per a la mainada, entregues de premis i activitats per a professionals, com el sisè simposi Educació i Edició.

Entre els autors que signaran llibres hi ha Eva Baltasar, amb l'exitosa "Boulder"; la poeta Míriam Cano o Mercè Cuartiella, per exemple.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/140434_lafiraliberi-liberdebe-alucomptaraamb65editorial--2.htm