logo
Imprimir
06-10-2020 | 14:44hs
•ALT EMPORDà

Una classe de l'Institut Cap Norfeu, únic grup confinat a Roses per casos positius de Covid19

Marc Danés, regidor d'Ensenyament i Sanitat de l'Ajuntament de Roses, ha donat avui la informació referent a l'afectació de la Covid19 en l'àmbit escolar a Roses

Els centres educatius de Roses comptabilitzen a data d'avui, dimarts 6 d'octubre, un únic grup-classe confinat per casos positius de Covid19, pertanyent a l'Institut Cap Norfeu i integrat per 29 alumnes i un professor que es mantindran aïllats fins al proper 13 d'octubre. A part, un total de 13 alumnes de diferents centres estan també confinats en els seus domicilis a l'espera dels resultats dels PCR realitzats.

Marc Danés, regidor d'Ensenyament i Sanitat de l'Ajuntament de Roses, ha donat avui la informació referent a l'afectació de la Covid19 en l'àmbit escolar a Roses, d'acord al "compromís adoptat entre Ajuntament i equips directius dels centres escolars de Roses, i en aplicació del programa de seguiment i col·laboració en què treballem plegats des dels diferents serveis del municipi. L'objectiu és fer arribar a la ciutadania, d'una manera transparent i actualitzada, quina és l'evolució de casos per Covid-19 en l'àmbit escolar a la nostra població".

D'altra banda, la valoració de l'aplicació dels protocols sanitaris i de les mesures de seguretat anticovid adoptats per professorat, alumnes i famílies, durant aquest primer mes de funcionament dels centres escolars, està essent molt positiva, podent parlar de normalitat i d'una correcta adaptació per part de totes les escoles i instituts de Roses.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/140797_unacla-edelin-titutcapnorfeuunicgrupconfinataro-e-perca-o-po-itiu-decovid19-2.htm