logo
Imprimir
16-10-2020 | 19:23hs
•MOTOR

Garatge Plana avança al ritme de la gamma EQ Power

El concessionari i taller oficial de Mercedes-Benz a la demarcació gironina ja llueix els nous models del Clase A híbrid endollable

La solució a l’hora d’escollir entre un cotxe elèctric o un de gasolina mai havia estat tan fàcil com ara. Els vehicles híbrids s’han convertit des de fa temps en una de les opcions preferencials per a molts futurs conductors, una elecció que si ve acompanyada de l’emblemàtica estrella de tres puntes de la firma alemanya Mercedes-Benz encara adquireix més notorietat. 

Una de les darreres joies d’aquesta mena de vehicles és el nou Clase A EQ Power, un automòbil que ja es pot trobar al Garatge Plana, concessionari i taller oficial de Mercedes-Benz a les comarques gironines. Apadrinat per l’excels tenista suís Roger Federer, que ha manifestat “la diversió” que li suposa conduir al volant d’aquest cotxe, la nova gamma arriba als concessionaris amb una oferta de promoció espectacular: 3 anys de manteniment i garantia de regal amb CompleteCare, fins als 60.000 quilòmetres; la inclusió d’un carregador domèstic valorat en 1.400 euros amb instal·lació gratis i tres anys de garantia, i el Plan MOVES o RENOVE, amb els quals es poden arribar a estalviar des de 1.900 euros amb les ajudes del govern. Aquesta oferta, disponible fins al 31 de desembre d’aquest any, és vàlida per als més de 20 models híbrids endollables EQ Power.

Per què un EQ Power

En cas que la promoció de llançament no sigui suficient, hi ha altres factors que convencen d’allò més a l’hora de fer el pas a un híbrid endollable. En aquest sentit, un dels aspectes més atraients és que brinda la possibilitat de no haver d’escollir entre la gasolina o la versió elèctrica, ja que ofereix els avantatges de tots dos: per exemple, el conductor pot activar el mode elèctric en recorreguts a la ciutat, mentre que si ha de fer grans desplaçaments, pot optar pel motor de combustió.

Un altre punt fort molt destacable: és líder en autonomia elèctrica. Un parell d’exemples: amb un Clase A 250 es poden completar 77 quilòmetres d’autonomia, mentre que amb un GLE 350 la distància supera els 100 quilòmetres -106, concretament-. Atès que hi ha més d’una vintena de models per escollir, les possibilitats es disparen. Malgrat tot, tots tenen alguns trets en comú, com ara la seva elevada velocitat de càrrega: unes tres hores i mitja, aproximadament.

Llarga trajectòria

Els conductors i conductores que desitgin conèixer de ben a prop el nou Clase A híbrid endollable, i tot el ventall de vehicles existents, ho tenen fàcil a casa nostra. Garatge Plana, companyia amb una trajectòria amb més de 70 anys de recorregut en el món de l’automoció, compta amb seus a Vilamalla, Fornells de la Selva, Mont-ras, Blanes i Olot, on treballen uns 160 professionals degudament qualificats.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/141128_garatgeplanaavancaalritmedelagammaeqpower-1.htm