logo
Imprimir
10-11-2020 | 20:18hs
•LA GARROTXA

Talls de subministrament d'aigua per la millora dels dipòsits de la xarxa municipal

Són unes millores necessàries que beneficien la qualitat i el funcionament de la xarxa. Us demanem disculpes per les molèsties que aquest fet us pugui ocasionar

Aquest mes de novembre es faran actuacions de neteja dels dipòsits que abasten la xarxa d'aigües municipals. Una tasca necessària que obliga a tallar el subministrament.

El dijous 12 de novembre es farà la neteja del dipòsit de Soler, que afectarà la part més alta del municipi (els carrers Rocacorba, Font Blanca i Torrent del Soler). El tall serà a partir de les 9 del matí i durarà unes 4 hores.

El següent dijous, 19 de novembre, es procedirà a la neteja del dipòsit d'Aiguanegra i afectarà a tota la zona. El tall començarà a partir de les 9 i durarà entre 2 i 3 hores.

Finalment, el 26 de novembre, es netejarà el dipòsit de l'Estany. Tot i que s'intentarà donar aigua des de Cossei, pot ser que algun abonat de Sant Cosme es vegi afectat. El tall serà també a les 9 i tindrà una durada aproximada d'entre 2 i 3 hores.

Són unes millores necessàries que beneficien la qualitat i el funcionament de la xarxa. Us demanem disculpes per les molèsties que aquest fet us pugui ocasionar.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/141907_tall-de-ubmini-tramentdaiguaperlamilloradel-dipo-it-delaxarxamunicipal-2.htm