logo
Imprimir
12-11-2020 | 12:34hs
•NOTICIAS 24HS

Cistelles de Nadal solidàries i de proximitat

Hi ha moltes combinacions possibles dins dels lots i cistelles per a Nadal que ofereixen en BO de Shalom

A més de dirigir tots els seus esforços a aconseguir una qualitat cada vegada major i un servei competitiu i eficaç, les empreses nacionals també es caracteritzen en el seu afany per tenir un tracte pròxim amb els seus empleats. És natural, perquè són claus a l'hora d'aconseguir que tot arribi a bon port i una part fonamental de qualsevol projecte.

Una de les millors maneres d'expressar aquesta proximitat amb els treballadors és tenir un bon detall amb ells, alguna cosa que encara es fa més necessari en unes dates tan entranyables com ho són les nadalenques. Per a això la veritat és que no hi ha res com les tradicionals paneres de Nadal, que a més podran gaudir en companyia dels seus incrementant encara més aquest sentit de familiaritat.
La millor opció: una cistella solidària

Evidentment hi ha moltes alternatives a l'hora de triar un d'aquests obsequis, però alguna cosa que pot fer-ho encara més especial és optar per una cistella solidària com les que realitzen en BO de Shalom, una empresa de la Fundació Privada Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o en risc d'exclusió.
Molt entre el que triar

Hi ha moltes combinacions possibles dins dels lots i cistelles per a Nadal que ofereixen en BO de Shalom. A més de la gran quantitat de cistelles ja organitzades que abasten tots els rangs de preus, es pot triar entre productes de proximitat de primera qualitat perquè componguin un lot personalitzat.

 

Alguns elements que poden compondre la cistella

Embotits
Olis i vinagres
Formatges
Melmelades
Paté
Dolços
Bolets
Conserves
Torrades i pa
Mel
Massapans
Neules
Torrons
Cava i xampany
Refrescos i sucs
Licors
Cerveses
Fruita seca
Diversa packs gurmet

Unes originals caixes de fusta

Les caixes de fusta en la qual s'introdueixen els components de la cistella de Nadal estan fetes una a una en el seu taller de fusteria, que està totalment adaptat a les necessitats especials de cadascun dels seus operaris.

Així mateix, hi ha una gran varietat pel que fa al disseny i a les dimensions. Per exemple, les caixes que poden ser una elegant manera de regalar unes ampolles de licor, les que tenen la forma de les típiques caixes de fruita, les d'estil vintage o els cofres de diferents grandàries, entre altres.
Una gran labor molt beneficiosa per a les empreses

A més de saber que estan contribuint amb la integració laboral de persones excepcionals, les empreses que es decideixin per aquestes cistelles de Nadal solidàries poden aprofitar aquesta oportunitat de computar l'import d'aquestes compres en la quota del compliment de la LISMI (Llei d'Integració Social de Minusvàlids).

La veritat és que amb una d'aquestes cistelles o lots nadalencs s'aconsegueix continuar establint una relació de confiança i proximitat amb els empleats alhora que s'aconsegueix una major motivació. A més, amb aquesta alternativa solidària es té la satisfacció d'estar contribuint a una cosa tan important com la inclusió i la integració laboral.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/141963_ci-telle-denadal-olidarie-ideproximitat-2.htm