logo
Imprimir
12-11-2020 | 19:42hs
•PLA DE L'ESTANY

Banyoles manté suspesa, amb excepcions, l'activitat cultural i esportiva per als propers deu dies

Els Museus de Banyoles oferiran portes obertes els dos propers caps de setmana

L'Ajuntament de Banyoles manté suspesa l'activitat cultural i esportiva municipal fins al proper diumenge 22 de novembre, després que el PROCICAT ha acordat mantenir les mesures per aturar els contagis per la Covid-19. Continuaran tancades les instal·lacions esportives – pavellons, pistes i camps de futbol municipals-, així com el Teatre Municipal, l'Auditori de l'Ateneu i la Factoria d'Arts Escèniques.

D'aquesta manera, s'ha suspès el concert de Ramon Mirabet, previst per aquest dissabte 14 de novembre a l'Auditori de l'Ateneu; l'espectacle Camí a l'escola, del diumenge 15 de novembre al Teatre Municipal; i el concert de Pau Codina i Trio Fortuny, del diumenge 22 de novembre a l'Auditori de l'Ateneu. L'Àrea de Cultura treballa per buscar noves dates per reprogramar aquestes activitats.

Dels equipaments culturals, només continuaran oberts els museus i l'arxiu, amb un 33% de l'aforament previst, i la biblioteca. Els museus han suspès les activitats programades fins al 22 de novembre, inclosa la Nit dels Museus que s'havia de celebrar aquest dissabte i que es traslladarà a les xarxes socials. L'entrada al Museu Darder i al Museu Arqueològic continuarà gratuïta els dos propers caps de setmana.

La Biblioteca de Banyoles estarà oberta només per a la recollida i retorn de documents en préstec, sense cita prèvia. El retorn de documents es podrà fer a la bústia de retorn i a la mateixa biblioteca. Les activitats previstes per als propers deu dies es continuaran fent en línia com fins ara: Story Time (dissabte 14), Club de lectura sobre ciència (dimarts 17) i Biblionadons (dijous 19).

Pel que fa a les activitats esportives, només podran continuar les competicions i entrenaments els equips que competeixin en lligues estatals o els esportistes d'alt rendiment i s'ha acordat suspendre la Marxa Popular de Banyoles que s'havia de celebrar a finals d'aquest mes de novembre i que estava inclosa dins el Circuit de Curses Populars del Pla de l'Estany.

En el cas de l'activitat turística, totes les activitats continuen suspeses i l'Oficina de Turisme continuarà tancada de divendres a diumenge.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/142006_banyole-mante-u-pe-aambexcepcion-lactivitatculturalie-portivaperal-proper-deudie--2.htm