logo
Imprimir
13-11-2020 | 12:48hs
•BESALú, VILA COMTAL

Una vintena de comerços de Besalú reparteixen unes 3.000 butlletes de la campanya Compra i Guanya

El municipi ha sortejat premis, que han anat a parar sobretot a clients habituals

La campanya Compra i Guanya de la Xarxa de Barris Antics Amb Projectes ha tancat a Besalú amb molt bona participació per part d'usuaris i comerciants. En total, la campanya ha reunit unes 3.000 butlletes adquirides en els 21 comerços participants del municipi per optar a guanyar alguna de les experiències del sorteig.

Als 31 municipis catalans que participaven en la iniciativa se sortejaven experiències en aquests municipis: visites, nits d'hotel, dinars, passejades. A més dels compradors, un comerciant tenia també premi. A la vila comtal, a més, també es van poder sortejar dos premis més gràcies a la col·laboració dels comerços locals: una nit a l'Hotel 3 Arcs i una panera amb productes locals.

El sorteig es va celebrar divendres a la sala d'actes de l'Ajuntament de Besalú i els premis van quedar molt repartits entre clients habituals del municipi, a més d'algun visitant. Han guanyat premis gent de Lleida, Vic, Olot, Tortellà, L'Hospitalet de l'Infant i el guanyador d'Hostalric s'ha emportat el premi especial format per la panera de productes locals i la fitxa que li permetrà tornar a Besalú i gaudir de l'experiència a la vila. Els premis s'han fet arribar als guanyadors majoritàriament via telemàtica a causa de la situació sanitària.

Al conjunt de Catalunya, uns 2.000 comerciants han repartit més de 500 mil butlletes per participar en el sorteig i s'entregaran 992 premis.

 




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/142021_unavintenadecomerco-debe-alureparteixenune-3000butllete-delacampanyacompraiguanya-1.htm