logo
Imprimir
17-11-2020 | 15:12hs
•BAIX EMPORDà

Nova proposta de 'Tardes Liles' per a infants a Platja d'Aro

La proposta Tardes Liles ofereix noves places amb inscripció fins al 20 de novembre

Davant la suspensió de les activitats extraescolars més enllà dels anomenats "grups bombolla" i dins els recintes escolars per aturar l'increment de casos de Covid-19 que ha suposat l'aturada del servei municipal de lleure educatiu de La Casa Lila i el Casal Prejúnior, la Unitat d'Infància de l'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró ofereix des de dilluns 16 de setembre aquests dos serveis dins les instal·lacions de les tres escoles de Primària del municipi: Vall d'Aro, Els Estanys i Fanals d'Aro.

Alhora, que es mantenen també els "grups bombolla" de les classes de cada centre, i cada grup en pot gaudir un o dos dies la setmana (15.45-18.15 h). Es faran activitats a l'exterior, jocs dirigits, tallers, jocs de taules i contes; i també s'ofereix un espai de deures (a partir de 1r de Primària). Simultàniament el Casal Júnior s'ha reconvertit en una proposta d'activitats exteriors amb grups d'un màxim de 5 participant de 1r i 2n d'ESO ja inscrits prèviament.

L'activitat s'ofereix als participants ja inscrits a La Casa Lila i al Casal Prejúniors aquest curs 2020-2021, i alhora s'obren inscripcions per a les places vacants de cada grup, amb un cost de 10 o 20 euros mensual (un o dos dies la setmana). Les noves places són limitades, cal un mínim de participants per cada "grup bombolla" per poder dur a terme l'activitat i la proposta serà vigent mentre durin les mesures restrictives del decret de 29 d'octubre de 2020
Noves inscripcions del 17 al 20 de novembre a la Casa Lila de Platja d'Aro presencial amb cita prèvia (T 972 825 605 o casalila@platjadaro.com) o bé en línia des de la seu electrònica de l'Ajuntament. En els dos casos cal lliurar com a adjunt còpia de la targeta sanitària de l'infant i la documentació necessària degudament omplerta i signada: inscripció, normativa i declaració responsable (es pot descarregar al lloc web del ciutadà).

També es continua oferint acompanyament individual i presencials en els deures escolars i desenvolupant activitats lúdiques en horari lectiu tant a les escoles com a l'institut, i com a novetat observació en els parcs infantils i altres zones de lleure per comprovar les noves dinàmiques de lleure que suposa el tancament dels serveis de lleure i extraescolars. L'equip d'Infància el configuren dues directores de lleure, una educadora social, cinc monitors/es i 4 monitors/es auxiliars d'una empresa externa.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/142126_novapropo-tadetarde-lile-perainfant-aplatjadaro-1.htm