logo
Imprimir
18-11-2020 | 09:30hs
•LA GARROTXA

Bona rebuda a les mesures contemplades en el Pla de Reactivació Econòmica a Sant Joan les Fonts

En total, s'han tramitat 474 peticions de 'Vals+', 47 per les ajudes autònoms i establiments turístics i 37 comerços s'han apuntat a participar com a establiment de la campanya 'Vals+'

El passat dilluns acabava el termini per tal de sol·licitar les dues línies d'ajut incloses en el Pla de Reactivació Econòmica Municipal de l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts. Els veïns i professionals afectats han disposat del termini d'un mes per tal de poder fer els tràmits per demanar els 'Vals+' o els 300€ per autònoms i establiments turístics que es van veure afectats per la declaració de l'Estat d'Alarma.

La iniciativa ha comptat amb una bona rebuda i de fet, el primer dia "hi havia gent fent cua a fora de l'Ajuntament per poder entrar", recorda la primera tinenta d'alcaldessa i regidora de promoció, Anna Serra. Des d'aleshores hi ha hagut un degoteig constant de peticions i un increment en els darrers dies del termini.

 

En total, s'han tramitat 474 peticions de 'Vals+', 47 per les ajudes autònoms i establiments turístics i 37 comerços s'han apuntat a participar com a establiment de la campanya 'Vals+'.
 

Un cop s'ha acabat el termini, l'Ajuntament segueix tramitant les peticions fent tasques comprovar com que les persones demandats no tinguin deutes previs amb l'administració. Els Vals+ es podran gastar fins el proper 15 de gener als establiments, que tenen un límit de vals.

La valoració que es fa del Pla de Reactivació Econòmica és positiva i, segons ha explicat l'alcaldessa Maria Vidal, s'està mirant "quin és el romanent" per si es repeteix properament la campanya, fet que s'anunciarà degudament.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/142154_bonarebudaale-me-ure-contemplade-enelpladereactivacioeconomicaa-antjoanle-font--2.htm