logo
Imprimir
18-11-2020 | 21:50hs
•LA GARROTXA

Àngels Chacón presenta la seva aposta per la transició energètica en la visita a la Garrotxa

Chacón ha aprofitat per reclamar "lideratge al Govern, rigorositat i responsabilitat a l'hora de prendre mesures, no sembrar dubtes i facilitar la feina a tothom qui vol mirar endavant malgrat les dificultats actuals"

La candidata del Partit Demòcrata a la presidència de la Generalitat, Àngels Chacón, ha visitat la Garrotxa acompanyat del president comarcal del Partit, David Coromina. La candidata demòcrata, en una trobada al mercat d'Olot ha manifestat la seva fermesa a l'hora de demanar que s'escoltin als sectors més castigats per la pandèmia com puguin ser els comerciants i els paradistes.

A banda, Chacón avui ha pogut conèixer de primera mà projectes energètics punters com Wattia Innova i Xarxa Espavilada que van en la línia del Partit Demòcrata d'apostar per la transició energètica per empreses i particulars. Sobre aquesta matèria la candidata demòcrata recorda que el canvi del decret d'Energia, realitzat en el seu mandat com a consellera d'Empresa i Coneixement, va facilitar l'impuls a noves instal·lacions energètiques.

Chacón ha aprofitat per reclamar "lideratge al Govern, rigorositat i responsabilitat a l'hora de prendre mesures, no sembrar dubtes i facilitar la feina a tothom qui vol mirar endavant malgrat les dificultats actuals".

Chacón ha incidit en la importància de la col·laboració publicoprivada com a resposta davant de la crisi econòmica sí, però també com a model econòmic i social que defensa el Partit Demòcrata per garantir la igualtat d'oportunitats.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/142186_angel-chaconpre-entala-evaapo-taperlatran-icioenergeticaenlavi-itaalagarrotxa-1.htm