logo
Imprimir
19-11-2020 | 14:36hs
•PLA DE L'ESTANY

Banyoles convoca un concurs per pintar un mural dedicat a la bicicleta

El mural es pintarà en una paret del carrer Carmelites Velles i l'obra guanyadora rebrà un premi de 500 euros

L'Ajuntament de Banyoles ha convocat un concurs per pintar un mural dedicat a la mobilitat en bicicleta. Al concurs hi poden participar tant artistes professionals com amateurs de Banyoles i el Pla de l'Estany. El mural es pintarà en una paret del carrer Carmelites Velles i el disseny guanyador rebrà un premi de 500 euros.

La convocatòria del concurs s'ha fet amb els objectius de posar en relleu i projectar Banyoles com a ciutat de la bicicleta i fomentar-ne l'ús, així com fomentar la creació artística i l'expressió a través de l'art plàstic; a més de projectar i donar a conèixer el treball d'artistes locals. El concurs s'adreça a artistes majors d'edat, domiciliats a Banyoles o a qualsevol altra població de la comarca, independentment si són professionals o amateurs del món de l'art. Els participants poden presentar-se individualment o formant un grup de com a màxim tres persones. Cada participant podrà presentar un màxim d'una obra.

Les obres que es presentin han d'adir-se als objectius del concurs i representar en positiu els valors de la bicicleta. La tècnica i l'estil artístic de l'obra són de lliure elecció, però ha de ser original i inèdita, a més d'inclusiva, i el mateix artista haurà de pintar-la a la paret en cas de ser escollida com a obra guanyadora.

Les bases per participar al concurs es poden consultar al web de l'Ajuntament de Banyoles (www.banyoles.cat) i el termini per presentar les propostes s'allargarà fins el dia 20 de desembre a les 2 del migdia. El jurat decidirà l'obra guanyadora el 23 de desembre i en valorarà la qualitat artística, l'originalitat i la creativitat i la representació dels valors de la bicicleta i la coincidència amb els objectius del concurs. La persona guanyadora rebrà un premi de 500 euros, i l'Ajuntament aportarà també el material necessari per a l'execució de l'obra. El mural es presentarà públicament el 28 de gener de 2021, Dia Mundial per la Reducció de les Emisions de CO2.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/142200_banyole-convocaunconcur-perpintarunmuraldedicatalabicicleta-1.htm