logo
Imprimir
20-11-2020 | 08:59hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

L'Associació de comerciants d'Olot se suma al Black Friday

L'entitat ha impulsat l'Olot.shop, una plataforma des d'on es podran adquirir productes amb importants ofertes i descomptes d'una cinquantena d'establiments de la ciutat del 27 al 30 de novembre

Davant els efectes de la crisi de la COVID-19 i amb l'objectiu de dinamitzar el comerç local, l'Associació de Comerciants d'Olot (ACO) s'ha sumat per primer cop a la celebració del Black Friday i ho farà a través d'una nova plataforma creada per a l'ocasió: l'Olot.shop.

Del 27 al 30 de novembre, una cinquantena de comerços de tots els àmbits i sectors de la ciutat mostraran les seves ofertes i productes amb importants descomptes. La voluntat és aprofitar la dinamització i increment de les vendes que es produeix durant aquesta cita mundial del comerç i impulsar les vendes dels empresaris i comerços locals de la ciutat, un dels sectors més afectats per les mesures de prevenció de contagis arran la crisi de la COVID-10.

Per participar-hi, és molt senzill, només cal accedir a olot.shop i, un cop a dins, els usuaris i usuàries podran trobar centenars d'ofertes distribuïdes en diverses categories i seccions. Un cop hagin escollit tots els articles desitjats, podran fer un únic pagament amb targeta o bé a través de bizum. "D'aquesta manera fem un pas més cap a la digitalització del comerç de proximitat amb la voluntat d'acostar-nos a tots aquells veïns i veïnes que acostumen a fer compres per internet i que volen avançar les seves compres nadalenques", assegura el president de l'Associació de Comerciants d'Olot, Jordi Rovira.

Els participants podran escollir entre la recollida a la botiga al cap de 24 hores o el lliurament a domicili entre 2 i 5 dies hàbils després d'efectuar la compra. En el cas dels participants que siguin d'Olot o de qualsevol població de La Garrotxa, no hauran de fer front a les despeses del transport si disposen d'una compra mínima de més de 20 euros. En cas que sigui inferior, el transport dels productes adquirits suposarà un cost de 3 euros. Per altra banda, si són de fora de La Garrotxa, el cost del transport serà de 6 euros.

Per facilitar l'operativitat, l'Associació de Comerciants d'Olot ha preparat una guia específica i sessions en línia per acompanyar, formar i ajudar els comerços que vulguin participar-hi. Aquesta nova iniciativa de comerç digital arriba després de l'Olot.Shopping, la jornada online pionera que va portar a terme l'ACO amb el suport de l'Ajuntament d'Olot el passat mes de maig i que va permetre vendre mig miler d'articles en 24 hores arribant a gestionar més de 200 comandes i generant 12.000 euros de facturació. Com en aquest cas, la proposta - inèdita a tot Catalunya - va ser concebuda per reactivar el comerç davant l'estat d'alarma, el confinament i el tancament de botigues per evitar la propagació del coronavirus. L'Olot.Shopping va comptar amb la participació de 42 establiments d'Olot i la col·laboració de l'empresa Volcànic Internet, la Diputació de Girona, el Mercat d'Olot i el Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/142239_la-ociaciodecomerciant-dolot-e-umaalblackfriday-2.htm