logo
Imprimir
20-11-2020 | 10:19hs
•PLA DE L'ESTANY

Pau Vallvé presentarà a Banyoles el seu nou treball 'La vida és ara'

Actuarà el 30 de gener a l'Auditori de l'Ateneu i les entrades es posen a la venda avui divendres a la 1 del migdia a Cultura Banyoles

Pau Vallvé presentarà a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles el seu nou treball 'La vida és ara', que ha compost i enregistrat en solitari durant el confinament. El concert tindrà lloc el dissabte 30 de gener a 2/4 de 9 del vespre al mateix escenari on Vallvé ha preparat la gira del nou disc.

Les entrades per al concert (12/15€) es posen a la venda avui divendres a partir de la 1 del migdia a Cultura Banyoles.

Amb més de 20 anys damunt els escenaris i després de llargues gires presentant els seus anteriors treballs, Pau Vallvé tornarà a Banyoles el dissabte 30 de gener per presentar el seu dissetè disc titulat 'La vida és ara', el sisè signat sota el seu nom. El disc se l'ha autoeditat ell mateix i, com ja és tradició en ell, l'ha compost, tocat, mesclat i produït ell sol al seu estudi.

'La vida és ara' és el disc d'algú que ha arribat finalment a ser feliç i de cop se n'adona. D'algú que a poc a poc ha aconseguit anar-se desprenent de tots els tics que l'encallaven i finalment pot fer un disc sense cridar, sense drames i cantant a l'orella que la vida és ara, que mori l'odi i que, ens agradi o no, som com troncs baixant pel riu. Les cançons d'aquest nou treball neixen d'un moment de lucidesa propiciat per l'experiència acumulada i per un confinament en solitari en el moment més adequat de la seva trajectòria.

Com explica el mateix Pau Vallvé és "un disc sense èpica, sense drama, sense banda de rock, sense grans capes d'instruments i definitivament amb molts més estils i sonoritats que de costum".

Pau Vallvé presentarà el seu nou treball a Banyoles en un concert on, seguint la línia del nou disc de deixar fora el rock i les bateries, en directe tampoc hi haurà una bateria a l'escenari. El músic barceloní estarà a la veu, guitarra i ritmes i s'acompanyarà de Darío Vuelta, al baix i teclats. De fet, l'estada per preparar el directe del disc es va fer durant el mes de setembre al mateix Auditori de l'Ateneu de Banyoles.

Les entrades per al concert es posaran a la venda avui divendres a la 1 del migdia a través de la pàgina web de Cultura Banyoles (www.cultura.banyoles.cat) o bé a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament, demanant cita prèvia.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/142242_pauvallvepre-entaraabanyole-el-eunoutreballlavidae-ara-1.htm