logo
Imprimir
23-11-2020 | 14:29hs
•BAIX EMPORDà

El Palau Firal de Sant Antoni acull el Congrés d'Emprenedoria Alta Mar en una edició virtual

El dimecres 25 inaugurarà el congrés el president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Manel Loureiro, el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i l'alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler

El Palau Firal de Sant Antoni acollirà aquesta setmana la tercera edició del Congrés d'Emprenedoria Alta Mar, en una edició virtual adaptada a les restriccions per contenir la propagació de la Covid19. L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha optat per mantenir el congrés en un format híbrid: els ponents que hi participen estaran presencialment al Palau Firal, mentre que les persones inscrites seguiran el congrés online. Sota el lema Reinventa't, el congrés se centrarà en com fer front des d'un punt de vista empresarial a la situació de crisi provocada per la Covid19.

El Congrés d'Emprenedoria Alta Mar tindrà lloc els dies 25, 26 i 27 de novembre i destaca la participació de Xavier Sala Martin, economista i doctor per la Universitat de Harvard, catedràtic i professor de la Universitat de Columbia i col·laborador habitual de La Vanguardia, TV3 i RAC1. Xavier Sala Martín, protagonitzarà la conferència magistral del dijous 26 de novembre a la tarda. En aquesta edició del Congrés també hi participarà Emma Roca, Doctora en enginyeria biomèdica, bioquímica, esportista, bombera professional i empresària; Joan Canadell, president de la Cambra de Comerç de Barcelona i president del Consell General de Cambres de Catalunya i Carme Artigas, secretària d'Estat de digitalització i intel·ligència Artificial, entre d'altres.

El dimecres 25 inaugurarà el congrés el president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Manel Loureiro, el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i l'alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler. La inauguració donarà pas a les conferències de Luis Font, CEO i fundador d'Agile Sales&Marketing, que plantejarà com transformar digitalment un negoci, seguit de Ricard Castellet, coordinador del Màster en Marketing Digital de la Universitat Ramon Llull i col·laborador del programa Revolució 4.0 de Catalunya Ràdio i TV3, que plantejarà com i què comunicar en temps de Covid19. La jornada de dimecres la completarà la taula rodona en la qual hi participaran empreses del municipi per parlar de nous emprenedors en temps de crisis, i el taller de networking online a càrrec de Rafel Sànchez, director de Creativita.

Dijous 26 de novembre el congrés arrencarà amb la conferència de Pere Condom, director de l'Oficina de Recerca i Tecnologia de la UdG que abordarà com la ciència i la tecnologia poden crear noves startups. La segona proposta parlarà de créixer en temps convulsos, com superar la crisi actual i garantir la supervivència empresarial, a càrrec d'Oriol López Villena, assessor d'empreses i autor del llibre "Creix i prospera". El matí continuarà amb Pep Marí, psicòleg i educador que abordarà com liderar equips guanyadors i seguirà amb Joan Canadell, president de la Cambra de Comerç de Barcelona i president del Consell General de Cambres de Catalunya que, presentat pel president de la Cambra de Comerç de Palamós, Pol Fages, oferirà una conferència sobre com l'empresariat català afronta les crisis. A la tarda es projectarà el reportatge Reinventa't, sobre les empreses de Calonge i Sant Antoni.

També dijous a la tarda tindrà lloc la conferència magistral a càrrec de Xavier Sala Martín, economista, doctor per la Universitat de Harvard, catedràtic i professor de la Universitat de Columbia i col·laborador habitual de La Vanguardia, TV3 i RAC1.

L'últim dia del congrés serà divendres 27 de novembre, amb la conferència d'Hernan Scapusio, fundador i directiu d'Agile Content que exposarà com fer créixer una empresa tecnològica. Després tindrà lloc la taula rodona Empreses amb Futur, moderada per Eulàlia Puig, presidenta de l'Associació de Directives i Empresàries de l'Empordà, i amb la participació de Mariona Serra (GoodGut), Montse Jordi (Wikiloc) i Diana Ballart (The Smart Lollipop).

També divendres tindrà lloc la conferència sobre com superar tots els obstacles, a càrrec d'Emma Roca, Doctora en enginyeria biomèdica, bioquímica, esportista, bombera professional i empresària. El congrés el clausurarà Carme Artigas, secretària d'Estat de digitalització i intel·ligència Artificial.

El Congrés d'Emprenedoria Alta Mar està organitzat pel Viver i Plataforma d'Empreses Alta Mar de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i compta amb la col·laboració de l'Associació d'Empresàries i Directives de l'Empordà, la Diputació de Girona, la Cambra de Comerç de Palamós i el suport de Cadena SER, Banc de Sabadell, l'Associació d'Empresaris i Emprenedors de Girona, Ghofi i Meca Centre.

Inscripcions i programa a: https://event.meetmaps.com/congresemprenedoriacalonge/ca/landing




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/142303_elpalaufiralde-antantoniacullelcongre-demprenedoriaaltamarenunaediciovirtual-1.htm