logo
Imprimir
23-11-2020 | 15:27hs
•PLA DE L'ESTANY

Detenen dos homes per un robatori amb violència i intimidació en una benzinera de Banyoles

Un dels detinguts va ingressar a presó el 20 de novembre per ordre judicial

Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 18 de novembre dos homes, de 28 i 44 anys, de nacionalitat espanyola, veïns de Figueres i Sant Feliu de Llobregat, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació, i un delicte de furt d'ús de vehicle.

Pels volts de les 18.30 hores del dia 16 de novembre els mossos d'esquadra de la Comissaria de Districte de Banyoles van tenir coneixement que s'havia produït un robatori violent en una benzinera de Banyoles. Dos homes van assaltar el treballador de l'establiment i el van amenaçar amb un tornavís per aconseguir la recaptació de la caixa enregistradora. Seguidament van fugir amb un turisme que havien aparcat a l'exterior.

Arran dels fets, i gràcies a la col·laboració ciutadana, la Unitat d'Investigació de Girona, amb l'estreta col·laboració de la comissaria de Banyoles, van treballar per identificar qui eren els dos lladres. Durant les indagacions, els investigadors va comprovar que el vehicle utilitzat constava com a sostret al carrer Carles Rahola de la ciutat de Girona el passat dia 15 de novembre. El cotxe es va localitzar i recuperar dos dies després del robatori a Girona.

El dia 18 de novembre la investigació va donar els seus fruits. Els dos presumptes lladres van ser localitzats a Girona i van ser detinguts per la seva presumpta relació amb el robatori del vehicle i de la benzinera.

Els detinguts, a qui els consten nombrosos antecedents, van passar el dia 20 de novembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, qui en va decretar l'ingrés a presó per un d'ells, i la llibertat amb càrrecs per l'altre dels detinguts.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/142322_detenendo-home-perunrobatoriambviolenciaiintimidacioenunabenzineradebanyole--1.htm