logo
Imprimir
25-11-2020 | 15:05hs
•+ NOTíCIES

L'Ajuntament de Sant Gregori, CaixaBank i la Fundació 'la Caixa' signen un acord que permetrà destinar 5.000 euros a l'entitat social El Rebost del Llémena de Sant Gregori

La col·laboració entre ambdues institucions fa possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries puguin accedir a ajudes econòmiques per tirar endavant els seus programes

El Rebost del Llémena és una entitat social, sense ànim de lucre, formada per persones voluntàries que compta amb el suport de Càritas Girona. Es dedica, des de fa anys, a distribuir aliments i productes de primera necessitat a famílies del municipi de Sant Gregori i també de municipis de la Vall de Llémena.

CaixaBank, a través del pressupost descentralitzat de la Fundació "la Caixa", destinarà els 5.000 euros a un projecte d'adquisició de productes d'higiene personal (sabó, xampú, pasta de dents, bolquers, compreses, desodorant, etc...). Aquests productes s'entregaran al llarg de l'any a les famílies assistents al Rebost del Llémena que es deriven a través del Consorci de Benestar Social del Gironès.

En aquests moments són unes 40 famílies que utilitzen aquest servei, una vegada al mes.
Aquest any el Rebost del Llémena també ha rebut diferents donatius d'empreses i establiments d'alimentació del territori que s'han sumat als lots de productes mensuals.

A part, l'Ajuntament de Sant Gregori també eleva a 3.000 euros el conveni actual amb el Rebost del Llémena i Càritas Girona, de cara el proper 2021. Un conveni que s'haurà triplicat amb tres anys i servirà per afrontar la situació actual i futura generada per la pandèmia de COVID-19. Des de la Mancomunitat de la Vall de Llémena també es fa una aportació de 1.000 euros anuals.

L'Acció Social, un dels pilars del Pla de RSC de CaixaBank

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació "la Caixa" en la seva labor social, detectant necessitats d'entitats socials locals i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. El 2019, el 92% de les oficines del banc van donar suport a algun projecte social. La col·laboració entre ambdues institucions fa possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries puguin accedir a ajudes econòmiques per tirar endavant els seus programes. D'aquesta manera, cada any, més de 10.000 projectes reben, en conjunt, prop de 45 milions d'euros de la Fundació "la Caixa" a favor de més de 8.000 entitats socials de tot el país.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/142421_lajuntamentde-antgregoricaixabankilafundaciolacaixa-ignenunacordquepermetrade-tinar5000euro-alentitat-ocialelrebo-tdelllemenade-antgregori-1.htm