logo
Imprimir
25-11-2020 | 23:23hs
•BAIX EMPORDà

Finalitzen les obres de millora de la xarxa d'aigua potable a Calonge

Els treballs han permès, entre d'altres, substituir més de 600 metres lineals de la xarxa d'aigua potable

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha finalitzat les obres del projecte de reposició de la xarxa d'aigua potable d'enguany. El projecte, redactat pels serveis tècnics municipals de la unitat d'Urbanisme i obres, ha permès reposar diferents trams de canonades de la xarxa d'aigua potable que no estava en un estat òptim. Aquestes actuacions s'han fet al carrer de l'Arpa, Farmàcia i Segre, i tenien per objectiu millorar la gestió del servei de l'aigua i el rendiment de la xarxa, així com reduir les avaries, ampliar la xarxa d'hidrants i eliminar trams de canonada de fibrociment.

En el carrer de l'Arpa s'ha actuat substituint un tram de canonada de distribució d'aigua potable de 253 metres de longitud, així com substituir les 38 escomeses d'aigua a les que dóna servei i també la substitució de l'hidrant d'aquest carrer. En el cas del carrer de la Farmàcia s'ha reposat un tram de canonada de distribució d'aigua potable de 160 metres de longitud i substituir les 21 escomeses d'aigua, així com implantar un nou hidrant contra incendis soterrat. Finalment, al carrer del Segre s'ha substituït un tram de canonada d'aigua potable de 195 metres de longitud i substituir les 13 escomeses d'aigua.

Aquestes obres s'han complimentat amb un reasfaltatge en els carrers Arpa i Farmàcia. El carrer Segre es reasfaltarà un cop finalitzin les obres de millora del clavegueram que s'iniciaran en breu.

Les obres del projecte de reposició de la xarxa d'aigua potable van començar a finals de setembre, el cost total ha estat de 102.245€ i han estat executades per l'empresa Sorea.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/142459_finalitzenle-obre-demilloradelaxarxadaiguapotableacalonge-2.htm