logo
Imprimir
26-11-2020 | 14:18hs
•ALT EMPORDà

Roses encén els llums de Nadal aquest divendres

En total, 29 carrers de la vila, 9 rotondes, els accessos a les urbanitzacions del municipi i els edificis de l'església, ajuntament, mercat municipal, teatre, policia local i biblioteca, s'il·luminaran aquest Nadal

La tradicional encesa de la il·luminació nadalenca a Roses, tindrà lloc demà divendres, a les 20 h, enguany en format digital a través de les xarxes socials municipals, per adaptar-se a les actuals necessitats de prevenció anticovid. Amb aquesta inauguració, una seixantena d'espais ornamentats a tota la població, tots ells amb sistemes d'il·luminació led de baix consum, posaran llum al Nadal rosinc fins al 7 de gener.

L'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i els regidors de Cultura i Festes, Èric Ibáñez; de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens; i de Rosersa, Juan Manuel Fernández; seran els encarregats d'inaugurar l'enllumenat nadalenc, que enguany compta amb més de 300 figures i milers de metres de fil lluminós, tots ells de baix consum. A més, per segon any consecutiu, la plaça Catalunya comptarà també amb la instal·lació d'un avet de grans dimensions (10 metres d'alçada i coronat amb una estrella d'1,5 metres), que amb els seus panells lluminosos oferirà diferents animacions cromàtiques.

En total, 29 carrers de la vila, 9 rotondes, els accessos a les urbanitzacions del municipi i els edificis de l'església, ajuntament, mercat municipal, teatre, policia local i biblioteca, s'il·luminaran aquest Nadal.

L'empresa municipal ROSERSA ha estat l'encarregada durant les darreres setmanes de dur a terme totes les tasques d'instal·lació per tenir a punt la il·luminació, que enguany avança uns dies la seva encesa. Tindrà lloc des del 27 de novembre fins al 7 de gener, en horari de 17.30 a 2 h (amb excepció d'algunes figures que no disposen de programador horari i s'apagaran amb l'enllumenat públic).

L'acte d'encesa es podrà seguir en directe, a les 20 h, a través dels perfils de Facebook de l'Ajuntament de Roses i de RosesCultura.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/142472_ro-e-encenel-llum-denadalaque-tdivendre--1.htm