logo
Imprimir
30-11-2020 | 11:13hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Nadal Esportiu a Olot

Es portarà a terme del 22 al 31 de desembre del 2020 i els participants, que s'hi poden inscriure a partir d'avui, podran practicar tota mena d'activitats a l'aire lliure i en contacte amb la natura com senderisme, atletisme o escalada

L'Ajuntament d'Olot, a través de l'Institut Municipal d'Esports i Lleure, ha organitzat per aquestes festes nadalenques una nova edició del Nadal Esportiu d'Olot, un casal multiesportiu dirigit a infants d'entre 4 i 11 anys.

Del 22 al 31 de desembre, els assistents podran gaudir d'un munt d'activitats esportives enfocades, principalment, a la pràctica de l'esport a l'aire lliure i en contacte amb la natura. Els infants s'agruparan en funció de la seva edat i, de 9 a 13 h podran escollir entre un munt de diferents pràctiques fisicoesportives com el senderisme, el ciclisme, l'atletisme o l'escalada. Seguint la línia d'anteriors casals esportius de la ciutat com el de Setmana Santa, les activitats estan enfocades i tenen per objectiu que els participants coneguin i practiquin un gran ventall d'esports.

En el cas de les activitats interiors, les pràctiques es realitzaran al Pavelló Municipal d'Esports d'Olot. Des d'aquest dilluns, 30 de novembre, els interessats poden inscriure's per participar-hi 3, 4 o 7 dies.

Per apuntar-se poden fer-ho apropant-se a les oficines del pavelló d'esports de l'Institut Municipal d'Esports i Lleure d'Olot (Av. República Argentina, 8) de 10 a 14 h o directament a través de la pàgina web de l'Institut Municipal d'Esports i Lleure: www.esportsilleure.olot.cat.

Com és habitual, les famílies monoparentals i nombres així com els abonats de l'IEMs disposaran de descomptes del 10 i el 5 per cent, respectivament. A la web www.esportsilleure.olot.cat podreu trobar més informació i detalls d'aquest casal multiesportiu. En cas que ho desitgeu també podeu consultar amb l'Institut Municipal d'Esports i Lleure d'Olot (IMELO) a través del telèfon 972 26 64 61. L'horari d'atenció és de dilluns a divendres de 10 a 14 h i dimarts i dijous de 16 a 19 h.

Tant les activitats com la celebració del casal esportiu nadalenc complirà i estarà subjecte a l'evolució de la pandèmia de la COVID-19 i de les mesures de seguretat marcades per evitar la propagació del coronavirus.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/142561_nadale-portiuaolot-1.htm