logo
Imprimir
03-12-2020 | 10:56hs
•PLA DE L'ESTANY

Guillem Albà presenta demà a Banyoles Calma

Es podrà veure a 2/4 de 9 del vespre al Teatre Municipal

Guillem Albà portarà demà divendres a Banyoles el seu darrer espectacle Calma, un espectacle enèrgic i optimista on l'artista fusiona tècniques del circ, la dansa i la música per riure's de les presses de la societat contemporània. Calma es podrà veure a 2/4 de 9 del vespre al Teatre Municipal.

Sol i sense paraules, Guillem Albà explica un fet tan complex i alhora tan quotidià: la pressa. Aquest corre tothora en el que vivim instal·lats. Calma porta l'espectador a gaudir d'una experiència per moments còmica, per moments poètica. Amb el clown com a bandera i a través dels titelles, el gest, les ombres o la música, farà que l'espectador es qüestioni el dia a dia i el propi viatge vital. Si val la pena córrer tant, si estem fent el que realment ens omple i, en definitiva: si volem seguir així o volem canviar-ho.

Al Teatre Municipal es podrà veure Guillem Albà en estat pur: humor, poètica personal i un missatge optimista i vital que al finalment esdevé catàrtic.

Entrades
Les entrades per a Calma (12€ anticipada, 15€ a taquilla) es poden comprar online a través de la pàgina web de Cultura Banyoles (www.cultura.banyoles.cat) o bé a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament, en aquest cas demanant cita prèvia. També es podran comprar una hora abans de l'espectacle a la taquilla del Teatre Municipal.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/142701_guillemalbapre-entademaabanyole-calma-2.htm