logo
Imprimir
11-12-2020 | 21:51hs
•POLíTICA

El PSC demana l'ampliació 'urgent' del CAP de Llagostera

Els socialistes reclamen més professionals i l'augment de serveis

El PSC de Comarques Gironines reclamen l'ampliació "urgent" del CAP de Llagostera "per la seva saturació i falta de personal". Sílvia Paneque, presidenta del grup socialista de la Diputació de Girona, Marc Lamuà, diputat del Congrés i Àlex Maqueda, regidor socialista a Llagostera han visitat avui l'ambulatori, que actualment pertany a l'EAP de Cassà de la Selva, per reclamar més recursos per l'equipament.

Maqueda critica que l'ampliació temporal amb dos mòduls en barracons és insuficient i no garanteix el millor servei". A més, assenyala que aquesta actuació "està pendent d'un informe d'aprovació per part de l'ACA perquè hi ha la riera al costat i podria ser zona inundable".

Al seu torn, Paneque ha assenyalat que amb l'ampliació física de l'edifici no n'hi ha prou, perquè calen més professionals. "Calen més facultatius i introduir el servei de diferents especialitats com ginecologia, restablir el de pediatria del tot o ampliar la ja existent, però insuficient, de psicologia", ha dit Paneque, que ha demanat a la Generalitat que tingui en compte que l'ampliació és urgent i que hi destini els màxims recursos a fer-la possible el més aviat millor.

Els tres han coincidit a dir que "el CAP no pot seguir amb aquesta situació de "desbordament", i que la demanda ciutadana d'ampliar el centre de primària mereix "una resposta ràpida i digna" per part del govern català.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/142954_elp-cdemanalampliaciourgentdelcapdellago-tera-2.htm