logo
Imprimir
27-12-2020 | 14:18hs
•LA SELVA

Dos ciclistes hilariencs, Nil Solà Berga i Pau Viladelbosch Hinojo, al podi del Campionat de Catalunya de CX

Aquest passat cap de setmana (19-20 desembre) s'ha celebrat a les Franqueses del Vallès el campionat de Catalunya de CX (ciclocròs) amb un circuit de gran nivell.

En aquesta competició hi participaven dos ciclistes locals que han demostrat el seu alt nivell: en Nil Solà i en Pau Viladelbosch.

En Nil Solà Berga ha aconseguit proclamar-se campió de Catalunya en la categoria Júnior, mentre que en Pau Viladelbosch Hinojo ha aconseguit el tercer lloc de la mateixa categoria.

Des de l'Ajuntament de Sant Hilari Sacalm volen reconèixer els seus esforços i resultats i apunten que és un orgull pel nostre poble que dos ciclistes hilariencs coronin el podi d'aquest campionat.