logo
Imprimir
20-01-2021 | 15:02hs
•EL RIPOLLèS

L'Ajuntament de Ripoll dóna suport al projecte dels Artistes pel Confinament

L’objectiu del projecte era doble, per una banda promocionar l’art i els artistes a la comarca i, per l’altra, recaptar fons per donar suport a la recerca de solucions a la pandèmia del Covid19

Artistes pel Confinament és un projecte que va néixer de la voluntat d’artistes, dissenyadors i il·lustradors de la comarca del Ripollès, que van acordar elaborar una baralla de cartes francesa (de pòquer) feta amb il·lustracions úniques i exclusives creades  durant els dies de confinament del mes d’abril i maig. Un total de 52 cartes + 2 jokers que va donar visibilitat a 54 persones relacionades amb les arts gràfiques. Cada carta, un artista diferent.

El projecte va comptar amb artistes de totes les modalitats i nivell de professionalitat possibles. En la llista de participants es va recollir una diversitat de perfils artístics com  il·lustradors, dibuixants de còmic, dissenyadors gràfics, dissenyadors web, dissenyadors de joies, escenògrafs, creadors d’arts al mur, animadors, lettering, body painting, creadors d’art per a videojocs, professors d’arts gràfiques, estudiants de modalitats d’arts (belles arts, disseny, animació, etc.).

L’objectiu del projecte era doble,  per una banda  promocionar l’art i els artistes a la comarca i, per l’altra, recaptar fons per donar suport a la recerca de solucions a la pandèmia del Covid19.

L’ajuntament de Ripoll va donar suport a la iniciativa fent una aportació per al finançament de  l’edició de les baralles de cartes, que es varen posar a la venda en diversos establiments i serveis del Ripollès, al preu de 10 €. Fins a la data s’han venut 146 unitats amb una recaptació de 1460 € que s’han ingressat al compte de la Marató de TV3, enguany dedicada a la investigació de la COVID19.

Les cartes es  poden adquirir encara als punts que han col·laborat:

Al perfil d ‘Instagram – @artistes_confinament –  es pot trobar més informació del projecte, així com el perfil de tots els participants i la seva obra.

Contacte: artistesconfinament@gmail.com
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/143939_lajuntamentderipolldona-uportalprojectedel-arti-te-pelconfinament-1.htm