logo
Imprimir
20-01-2021 | 19:30hs
•LA SELVA

L'Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva presenta el protocol d'abordatge de les violències sexuals i LGTB-fòbiques als espais d'oci de la Selva i d'infografia Estratègia Lila

L'acte es farà el pròxim dimecres 27 de gener, a les 19 h via zoom

L'Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva presenta el Protocol d'abordatge de les violències sexuals i LGTB-fòbiques als espais d'oci de la Selva i la infografia Estratègia Lila. Aquests són dos recursos a l'abast dels municipis per tal de sensibilitzar, prevenir, detectar i atendre les violències de gènere a la nostra comarca.

La presentació de la sessió anirà a càrrec dels responsables de l'Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva i comptarà amb la participació del màxim responsable de Joventut a l'ens selvatà, Joan Antoni Hervias. Serà el conseller de Joventut, Joan Antoni Hervias, que donarà la benvinguda els assistents de la sessió i seguidament es donarà pas a la càpsula formativa sobre violències sexuals i lgtbifòbiques en l'espai públic, a càrrec de Lo Relacional.

Els tècnics de l'Oficina Jove faran la presentació i una breu explicació del protocol d'abordatge de les violències sexuals i LGTB-fòbiques als espais d'oci de la Selva. El darrer punt de l'ordre del dia de la sessió serà la presentació i breu explicació de la infografia Estratègia Lila, amb recomanacions per promoure espais de festa més lliures de sexisme, a càrrec dels mateixos tècnics l'Oficina Jove de la Selva.

L'acte, que es farà el dia 27 de gener per zoom a les set de la tarda, està adreçat a persones polítiques, tècniques, entitats que organitzin esdeveniments, col·lectius feministes i en general ciutadania interessada en la temàtica.

Aquelles persones que estiguin interessades a participar-hi només cal que s'inscriguin a través de correu electrònic (tbaldiz@selva.cat).

 




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/143965_loficinajovedelcon-ellcomarcaldela-elvapre-entaelprotocoldabordatgedele-violencie-exual-ilgtb-fobique-al-e-pai-docidela-elvaidinfografiae-trategialila-1.htm