logo
Imprimir
23-01-2021 | 19:52hs
•POLíTICA

Romà Codina, exalcalde de Lloret, s'incorpora al projecte de Junts i dona suport a la candidata Maria Antònia Batlle

La número 5 de la llista per Girona es compromet a donar un nou impuls al turisme i a treballar per fer realitat infraestructures llargament reivindicades al territori

Qui va ser alcalde de Lloret de Mar de 2011 a 2015, Romà Codina, s'ha incorporat al projecte de Junts a les comarques gironines. Codina s'ha sumat al partit "tant pel seu horitzó nacional, la independència, com el model de país i de gestió", en un moment en què caldrà treballar per resoldre l'impacte de la pandèmia a nivell social i econòmic.

Codina ha volgut explicitar avui dissabte el suport a la llista gironina per al 14-F, encapçalada per Gemma Geis, i que compta amb la lloretenca Maria Antònia Batlle en el número 5. Batlle, que va ser regidora a l'Ajuntament entre els anys 2007-2011 i que és empresària del sector turístic, valora la incorporació de Codina com "una gran notícia" pel seu bagatge, primer com a regidor al consistori i posteriorment com a alcalde. En destaca la seva "empatia i proximitat amb la gent, així com el seu carisma sincer, noble i honest".

Com a regidor entre els anys 2003 i 2007, Codina va crear el departament de Benestar i Família així com la regidoria de la Dona, posteriorment va ser regidor de noves infraestructures del 2007 al 2011, legislatura en què es va portar a terme la construcció del Teatre Municipal així com l'edifici sociocultural. Durant el seu mandat com alcalde, entre el 2011 i el 2015, es van construir entre d'altres, la piscina municipal i les dependències de la policia local, dues obres també molt reivindicades.

La candidata es compromet a treballar conjuntament amb els diferents actors per donar "un nou impuls al sector turístic, crucial per al nostre municipi, així com per les comarques gironines". "Apostem per la col·laboració publicoprivada, donant-li la importància que té dins l'economia del nostre país, amb major valor afegit, reforçant la digitalització, la formació i la sostenibilitat". "Treballarem per impulsar una oferta turística orientada a la qualitat, afavorint la desestacionalització i una distribució territorial equilibrada".

Batlle destaca que treballarà "per fer realitat infraestructures llargament reivindicades al territori", com fer arribar la C-32 a Lloret de Mar, ajudant a millorar la mobilitat a la Costa Brava Sud; destacant que "l'evolució i el progrés no estan renyits amb la sostenibilitat ni el medi ambient".




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/144059_romacodinaexalcaldedelloret-incorporaalprojectedejunt-idona-uportalacandidatamariaantoniabatlle-2.htm