logo
Imprimir
28-01-2021 | 21:01hs
•POLíTICA

GEMMA GEIS: ‘Volem que les comarques gironines tornin a ser decisives en la victòria de Junts per Catalunya’

La cap de llista del partit a les comarques gironines, Gemma Geis, i els candidats Marta Madrenas i Salvador Vergés han presentat aquest dijous a la tarda els cartells electorals del 14-F

La cap de llista de Junts per Catalunya a les comarques gironines el proper 14 de febrer, Gemma Geis, acompanyada dels números 2 i 3 de la candidatura, Marta Madrenas i Salvador Vergés, han presentat aquest dijous a la tarda, poques hores abans de l'inici de la campanya, els cartells electorals.

 Geis ha expressat la voluntat que "les comarques gironines tornin a ser decisives en la victòria de Junts per Catalunya, com ja ho van ser el 2017". "Aquestes eleccions tornaran a ser atípiques: el 21-D també ho van ser perquè teníem presos i exiliats i ara els seguim tenint, i també hi ha la pandèmia. Però estem preparats perquè sabem que malgrat les dificultats explicarem les nostres propostes al territori, comarca a comarca, i també en recollirem les demandes, escoltarem la seva veu. Haurà de ser una campanya en gran part telemàtica, però ja hi estem acostumats", ha subratllat Geis.

 La candidata ha remarcat el lideratge del president Puigdemont, el de "la futura presidenta Laura Borràs" i la força del municipalisme, "dels alcaldes i alcaldesses, que ens connecten amb els pobles i ciutats de les nostres comarques" en un moment en què serà clau "treballar per a la reactivació econòmica". "El nostre és un projecte de suma, de suma per al país", ha recordat. 




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/144263_gemmagei-volemquele-comarque-gironine-tornina-erdeci-ive-enlavictoriadejunt-percatalunya-2.htm