logo
Imprimir
01-02-2021 | 19:48hs
•SALUT

Els clients de Valvi i Spar donen 30.764 euros per a la Unitat Covid-19 de l'Hospital Josep Trueta

Els representants de Valvi han entregat el donatiu, que servirà per adquirir dues noves grues elèctriques per a la mobilització de pacients, carros de cures d'infermeria i una central de monitors per a la vigilància contínua de les variables clíniques dels pacients ingressats

Els clients dels supermercats Valvi i Spar de les comarques gironines han donat 30.764 euros per ajudar a completar l'equipament de la nova Unitat Covid-19 de l'Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta. Aquesta xifra és resultat de la campanya que va començar l'octubre passat a aquests establiments perquè tots els clients que fessin el pagament amb targeta de crèdit o dèbit, poguessin arrodonir l'import final de la compra i destinar els cèntims restants al projecte de l'Hospital Josep Trueta.

Es tracta d'una Unitat de cures intensives i semiintensives destinada de forma prioritària a pacients amb Covid-19, que es va posar en marxa a finals d'abril amb l'objectiu de disposar d'una àrea estable, equipada amb tota la tecnologia i el material necessaris, per poder assumir l'atenció d'aquests pacients quan la demanda durant la pandèmia ho requereixi.

La donació dels clients dels supermercats Valvi i Spar permetrà completar la dotació d'aquesta Unitat i atendre amb les màximes garanties de seguretat i confort aquells pacients amb problemes respiratoris severs i altres patologies greus i molt greus provocades pel coronavirus.

Des de l'inici de la pandèmia, l'Hospital Trueta ha atès 1.452 casos de Covid-19 que han requerit hospitalització. D'aquests, un 24% (345 casos) ha necessitat ingressar en una unitat de cures intensives.

Els representants de Valvi han entregat el donatiu, que servirà per adquirir dues noves grues elèctriques per a la mobilització de pacients, carros de cures d'infermeria i una central de monitors per a la vigilància contínua de les variables clíniques dels pacients ingressats. Aquest equipament complementarà la dotació de material electromèdic ja existent i ajudarà a millorar l'atenció i el benestar dels pacients afectats per la malaltia.

Valvi Supermercats

Valvi Supermercats és una empresa de capital familiar 100% gironí i és la primera xarxa de supermercats independents de la província de Girona. Amb un volum de negoci al voltant de 65 milions d'euros, centra la seva activitat en la gestió de 58 supermercats propis amb les marques SPAR, VALVI i SUMA, i també en la gestió dels 40 supermercats SPAR pertanyents a Miservi, societat propietat de GM Food Iberica i de Valvi Supermercats, i amb un volum de negoci al voltant de 46 milions d'euros. Tots aquests centres estan situats a les províncies de Girona i Barcelona. Valvi Supermercats té com a proveïdor exclusiu a GM Food Iberica.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/144383_el-client-devalvii-pardonen30764euro-peralaunitatcovid-19delho-pitaljo-eptrueta-1.htm