logo
Imprimir
11-02-2021 | 14:39hs
•POLíTICA

Junts defensa el baixador del TAV i que s'executin inversions per promocionar l'aeroport

La cap de llista a les comarques gironines, Gemma Geis, creu que cal "descentralitzar taxes per fer-lo més competitiu"

La cap de llista de Junts a les comarques gironines, Gemma Geis, ha defensat avui "la necessitat d'executar el baixador del TAV a l'aeroport" i ha qualificat aquesta obra com una mesura clau per a la revitalització de la infraestructura.

"Òbviament donarem suport a la construcció d'aquesta estació, i esperem que sigui una realitat ben aviat, tot i que en massa ocasions els projectes acaben quedant al calaix", ha explicat Geis, que ha apuntat que Junts aposta no només pel baixador sinó també per polítiques actives que ajudin a promoure l'aeroport. "En aquest sentit, hem de posar l'accent en la necessitat de fer una gestió diferent, que passi per descentralitzar les taxes i augmentar-ne la competitivitat. Si volem reactivar-lo hem de partir d'aquesta base", ha subratllat la candidata.

Geis ha fet aquestes declaracions acompanyada de la candidata de la Selva, Maria Antònia Batlle i dels alcaldes de Caldes de Malavella i Riudellots de la Selva, Salvador Balliu i Montserrat Roura,. Batlle ha destacat que "la infraestructura és una oportunitat per reactivar l'economia de les comarques gironines i actor clau en l'arribada del turisme".

El baixador forma part del decàleg de Junts a les comarques gironines, que en matèria d'infraestructures també recull la promoció del desdoblament de l'N2 Nord i la R3, l'execució de la C-32 i la variant d'Olot i el desenvolupament del potencial del Port de Palamós com a port internacional.

Durant la jornada de campanya a la comarca de la Selva, la candidata també s'ha reunit amb representants de la plataforma No a la Mat, i els ha donat el seu suport en la reivindicació de la derogació immediata del ramal.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/145091_junt-defen-aelbaixadordeltavique-executininver-ion-perpromocionarlaeroport-1.htm