logo
Imprimir
15-02-2021 | 19:00hs
•POLíTICA

ERC, 'satisfets' pels quatre diputats

Jordà ha volgut posar de relleu que en aquest 14-F, novament, les comarques gironines han mantingut "l'hegemonia independentista"

Per a ERC, haver mantingut els quatre diputats dels comicis del 2017 els fa estar "satisfets". La seva cap de llista, Teresa Jordà, no ha amagat que han tingut el cinquè escó a tocar de la mà, que finalment ha anat a parar a mans de la CUP. "L'hem tingut molt a prop i ens hauria agradat més tenir-lo nosaltres, no us enganyaré; però en qualsevol cas, estem satisfets que continuï essent un diputat independentista", ha dit la candidata.

I aquí, Jordà ha volgut posar de relleu que en aquest 14-F, novament, les comarques gironines han mantingut "l'hegemonia independentista". Perquè ho són tretze dels disset diputats que hi havia en joc a la circumscripció. "Aquest resultat evidencia que, aquí, ho tenim clar", ha afirmat.

La cap de llista d'ERC ha felicitat JxCat i, sense entrar a valorar si el seu resultat ha estat o no per l'efecte Puigdemont, ha admès que "la força" del partit "sempre ha estat molt musculada" a la demarcació. Jordà, però, tampoc ha amagat que aquests comicis han suposat que Girona també enviï un representant de Vox al Parlament. "Ens preocupa l'entrada del feixisme homologat de Vox a comarques gironines", ha assegurat.

Sigui com sigui, Jordà ja ha avançat que tant ella com els altres tres diputats gironins (Sergi Sabrià, Anna Caula i Bartomeu Compte) treballaran "incansablement" pel territori. "I també per consolidar l'independentisme, per avançar cap a la república que anhelem i per reconstruir el país", ha afegit, també en referència a l'objectiu de revertir els estralls de la pandèmia.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/145335_erc-ati-fet-pel-quatrediputat--1.htm