logo
Imprimir
17-02-2021 | 17:26hs
•MOTOR

Garatge Plana exhibeix el nou GLB al seu Showroom Virtual

El concessionari i taller oficial de Mercedes-Benz a la demarcació gironina apropa els seus vehicles més flamants als clients en temps de pandèmia

En temps de pandèmia tots els sectors s’han hagut de reconvertir per tal de poder oferir els seus respectius serveis, però de manera adaptada a les restriccions derivades de la Covid-19. Aquest és el cas de Garatge Plana, el concessionari i taller oficial de Mercedes-Benz a la demarcació gironina, que ha posat a disposició dels seus clients la possibilitat de gaudir dels flamants vehicles de la popular firma alemanya des de casa. 

En aquest sentit, la companyia gironina ha impulsat un ‘Showroom Virtual’ amb la presència del vehicle més flamant de la marca: el nou GLB. Així, l’usuari pot observar diversos automòbils d’aquest model a preus excepcionals: des d’un GLB 200 d 4MATIC per 49.500 euros, aproximadament, fins al potent GLB 250 4MATIC, que està disponible amb un preu que voreja els 62.000 euros o els 653,63 euros al mes. 

Aquesta iniciativa s’afegeix a altres propostes prèvies, com ara el ‘Saló de l’Automòbil a Garatge Plana’, que també tenia l’objectiu de donar a conèixer les millors promocions en època de coronavirus i on, per tant, la visita física es troba subjecte a restriccions destacables. En aquell cas, l’objectiu era el d’apropar les millors ofertes en turismes, furgonetes o campers als potencials clients.

Llarga tradició

Garatge Plana, empresa gironina que compta amb uns 160 professionals repartits en les seves diferents seus gironines -Vilamalla, Fornells de la Selva, Mont-ras, Blanes i Olot-, ha resseguit una llarga trajectòria en el món de l’automoció: fins ara, la companyia ja supera els setanta anys, fent de la dedicació i la professionalitat els seus grans baluards.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/145443_garatgeplanaexhibeixelnouglbal-eu-howroomvirtual-2.htm