logo
Imprimir
19-02-2021 | 22:32hs
•+ NOTíCIES

Dos detinguts en la tercera nit d'aldarulls a Girona

La CUP denuncia que una "agressió totalment injustificada" dels Mossos al diputat Dani Cornellà

Els Mossos d'Esquadra han detingut dues persones en la tercera nit d'aldarulls a la ciutat de Girona per llançament de pedres a la zona de la Copa. Per tercera nit consecutiva, el centre de la ciutat ha viscut protestes per l'empresonament del raper Pablo Hasél que s'han traduït en enfrontaments entre manifestants i policies.

Segons ha denunciat la CUP, el diputat electe i encara alcalde de Celrà, Dani Cornellà, ha patit una agressió dels Mossos durant la protesta a Girona. En una piulada a Twitter, els cupaires expliquen que Cornellà intentava intervenir en la detenció d'un manifestant quan ha patit "l'enèsima agressió totalment injustificada" per part de la policia catalana.

Els manifestants han llançat pedres contra la façana dels jutjats i la línia policial, que s'ha acostat a la concentració sense arribar a carregar. També ha rebut el dispositiu policial que protegeix la subdelegació del govern.

Com ja va passar en les tres nits anteriors, un grup de persones han trencat vidres de diversos negocis a la plaça Independència i els han saquejat, una situació que també s'ha produït a la plaça del Mercadal.

A més, s'han format barricades al carrer Sèquia i també han desmuntat mobiliari urbà per usar-lo contra els agents.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/145543_do-detingut-enlaterceranitdaldarull-agirona-2.htm