logo
Imprimir
22-02-2021 | 09:43hs
•BAIX EMPORDà

Cap contagi a Calonge i Sant Antoni per les eleccions del 14F

La participació en els tests d'antígens era voluntària i les proves s'han realitzat a 40 persones i totes elles han donat negatiu

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni va realitzar divendres passat tests serològics al personal que va participar en l'organització de la jornada electoral del 14 de febrer, i també als membres de les meses que voluntàriament han volgut fer-se aquesta prova. En total s'han fet tests d'antígens a 40 persones i no s'ha detectat cap cas de positiu de Covid19.

L'objectiu de fer aquests tests era comprovar que cap de les persones que van participar en la jornada electoral s'hagués contagiat. La participació en els tests d'antígens era voluntària i les proves s'han realitzat a 40 persones i totes elles han donat negatiu. La regidoria de Salut Pública ha ofert la possibilitat de fer-se aquesta prova als presidents i vocals de les meses electorals, així com també a tot el personal de l'Ajuntament que durant la jornada electoral va realitzar tasques de representació de l'administració i van col·laborar en l'organització de les eleccions.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/145616_capcontagiacalongei-antantoniperle-eleccion-del14f-1.htm