logo
Imprimir
22-02-2021 | 15:50hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

L'enderroc de tres edificis del carrer Sant Miquel d'Olot va a bon ritme

Forma part de les accions de regeneració de la zona acordades al Consell de Barri

Les obres d'enderroc de tres cases del carrer Sant Miquel d'Olot avancen a bon ritme. Els treballs consisteixen en l'enderroc dels números 8, 10 i 12 i és un pas més en la regeneració del carrer de Sant Miquel, fruit d'una acció acordada al Consell de Barri del Pla Integral d'Accions de Millora (Piam) de Sant Miquel. El marc de la regeneració del veïnat, engegada fa tres anys, ja s'ha creat un mural i construït un mirador sobre el riu Fluvià.

Els tres immobles, comprats el 2019, s'han començat a enderrocar aquest any. Els treballs permetran recuperar 332 metres quadrats de superfície, adequar el solar i el talús resultant.

L'obra, que acabarà al març i suposa una inversió de 53.000 euros, és una de les tres principals accions que formen part del programa d'actuacions que va escollir el Consell de Barri de Sant Miquel.

L'actuació ha de permetre la construcció d'un camí per a vianants vora el Fluvià que permetrà travessar la capital garrotxina a peu a tocar del riu, un nou vial que en un futur serà un pont de connexió fins a la zona del Molí d'en Climent.

A part de les obres d'enderroc, les veïnes i veïns de Sant Miquel van escollir el projecte de pacificació del barri per l'increment de la seguretat; la 2a edició de l'Entranyes, el Festival de Teatre Social i la Mostra Quaestio de cinema i pensament així com el procés participatiu per repensar tres infraestructures clau: l'espai esportiu, la plaça Sant Miquel i la zona de Les Mates.

També es va triar continuar amb la línia iniciada els dos últims anys d'incorporar accions no urbanístiques per dinamitzar el barri i generar espais de participació i relació entre el veïnat a través de propostes culturals i socials com l'increment de finançament del Ball Pla.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/145628_lenderrocdetre-edifici-delcarrer-antmiqueldolotvaabonritme-1.htm