logo
Imprimir
25-02-2021 | 09:08hs
•EL RIPOLLèS

Reobre el rocòdrom de Ripoll amb diverses mesures anti Covid-19

Les condicions d’obertura del rocòdrom s’aniran adaptant a la normativa del Govern i la situació d’avenç de la pandèmia de la Covid-19

El dilluns 1 de març, el rocòdrom ubicat a les instal·lacions esportives municipals de Ripoll tornarà a estar obert al públic. L’equipament, que es troba a la zona de la piscina i el pavelló municipals, s’adaptarà a la situació actual de la pandèmia de la Covid-19 amb un seguit de mesures pensades per prevenir els contagis. Primerament, cal destacar que l’entrada a la instal·lació es farà pel pavelló, utilitzant les escales que donen hi donen accés des de la zona de la pista i no pas des del bar com venia essent habitual. També s’hauran de complir un seguit de condicions:

  1. Demanar cita prèvia: al telèfon 972 70 23 56 o al correu electrònic esports@ajripoll.cat
  2. Traçabilitat: caldrà passar per la recepció de la piscina municipal abans d’entrar al rocòdrom i després de deixar la instal·lació, per poder controlar qui hi accedeix.
  3. Ús de mascareta quan s’estigui fent ús de l’equipament.
  4. Us de magnesi líquid. Si no se’n disposa el personal de la piscina en tindrà.
  5. Renovació de la quota anual: caldrà renovar-la el primer cop que es vagi al rocòdrom, a la recepció de la piscina. No es cobrarà la quota d’aquest any als ja socis.
  6. Portar la llicència federativa vigent i presentar-la el primer cop que s’hi accedeixi aquest 2021.
  7. Aforament limitat: 6 persones.
  8. Horari: el mateix que el de la piscina municipal

Les condicions d’obertura del rocòdrom s’aniran adaptant a la normativa del Govern i la situació d’avenç de la pandèmia de la Covid-19.

Està oberta la possibilitat d’adherir nous socis o sòcies al rocòdrom, amb un preu de 40 € a l’any per als habitants de Ripoll i de 60 € pels qui no resideixin a la vila.

L’Ajuntament i la seva àrea d’Esports demanen responsabilitat a tots els usuaris i usuàries d’aquest equipament per evitar la propagació del coronavirus. Fem que l’esport sigui segur!




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/145765_reobreelrocodromderipollambdiver-e-me-ure-anticovid-19-1.htm