logo
Imprimir
25-02-2021 | 18:21hs
•BAIX EMPORDà

Comença la vacunació del personal de serveis essencials del Baix Empordà al Palau Firal de Sant Antoni

El col·lectiu del personal que treballa en centres educatius al Baix Empordà es podrà vacunar voluntàriament entre avui dijous i demà divendres

Aquest dijous ha començat la vacunació del personal de serveis essencials de la comarca del Baix Empordà. La campanya de vacunació per aquests col·lectius es porta a terme al Palau Firal de Sant Antoni, un espai que disposa d'una nau de 2.000 metres quadrats, amb amplitud, ventilació i una zona d'aparcament suficient per atendre amb agilitat i seguretat les persones que es vacunen.

El col·lectiu del personal que treballa en centres educatius al Baix Empordà es podrà vacunar voluntàriament entre avui dijous i demà divendres. La vacunació també s'estén a la resta de serveis essencials. Aquests col·lectius inclou a professionals de menys de 56 anys i sense cap patologia que treballin en els serveis públics considerats essencials, com ara cossos de seguretat (Mossos d'Esquadra, policia local, Guàrdia Urbana i bombers), Protecció Civil, professionals dels serveis d'assistència domiciliària i professionals de serveis penitenciaris.

La vacunació del personal de serveis essencials del Baix Empordà forma part de la campanya de vacunació contra la COVID19. Dimarts 23 de febrer es va iniciar la vacunació a les persones amb gran dependència, amb grau II i III reconegut i els seus cuidadors i cuidadores més directes majors de 55 anys. Per aquests col·lectius s'han habilitat 4 punts de vacunació:

La Bisbal d'Empordà: Teatre El Mundial (Passeig Marimon Asprer, 10)

Palafrugell: Casal Popular de Palafrugell (C/ Caritat, 66)

Palamós: Estadi Municipal Palamós - Costa Brava (Passatge Ladislao Kubala, s/n)

Torroella de Montgrí: Can Quintana (C/Ullà, 27-31)

A banda, les persones dependents que segueixen el programa d'atenció domiciliària i no poden desplaçar-se, seran vacunades al seu domicili. Aquesta setmana també s'ha iniciat la vacunació del col·lectiu de persones majors de 80 anys.

L'estratègia de vacunació contra la COVID19 la marca el Departament de Salut en funció de la disponibilitat de vacunes i la prioritat dels col·lectius a vacunar.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/145779_comencalavacunaciodelper-onalde-ervei-e-encial-delbaixempordaalpalaufiralde-antantoni-1.htm