logo
Imprimir
26-02-2021 | 14:30hs
•LA GARROTXA

Sant Joan les Fonts denuncia que encara s'abandonen trastos al costat dels condenidors

Cal trucar al consistori per acordar un dia de recollida per evitar deixar-los al carrer

L'Ajuntament de Sant Joan les Fonts denuncia els mals usos de les àrees de recollida de residus del municipi. El consistori denuncia que tot i que s'han pres mesures per evitar que es deixin andròmines als costats dels contenidors, el cert és que es continuen abandonant tota manera de trastos arran de les escombraries, a la via pública.

Per a il·lustrar aquestes actituds incíviques, el consistori ha difós imatges corresponents a l'interior d'una àrea de residus de Sant Cosme a principis d'aquesta setmana en què algú va deixar radiadors i cadires sense tenir en compte que no es pot fer, amb l'agreujant, a més, que les andròmines impedien arribar fins al contenidor verd per llençar el vidre. Aquesta àrea, recorden fonts de l'ajuntament, es va reformular fa uns mesos i es va tancar, donant als veïns una clau per accedir-hi per evitar l'abandonament de trastos corresponsabilitzant a la ciutadania.

Per tot plegat, l'ens recorda que en cas de voler-se despendre de trastos i mobles vells, els veïns no poden deixar-los al carrer, sinó que han de trucar a l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts (972 29 00 52) per acordar un dia en el qual els serveis puguin emportar-se aquests elements.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/145821_-antjoanle-font-denunciaqueencara-abandonentra-to-alco-tatdel-condenidor--1.htm