logo
Imprimir
02-03-2021 | 17:41hs
•LA GARROTXA

El Club Poliesportiu Santjoanenc celebra cinquanta anys aquest diumenge

El CPS ha previst un acte a l'aire lliure per garantir les mesures contra la covid

El CPS, el Club Poliesportiu Santjoanenc, celebra aquest diumenge els seus cinquanta anys d'història amb un acte commemoratiu que seguirà tots els protocols contra la covid. Creat el 1971, aquest any el club arriba a una fita simbòlica que no es vol passar per alt tot i la pandèmia, per la qual cosa, ha previst un acte a la pista poliesportiva del club, a l'exterior. En cas de pluja, l'acte es farà dins el pavelló amb les màximes mesures de ventilació.

A les 11 es farà l'obertura de portes acompanyada d'una exposició de murals al vestíbul. Una hora més tard es farà l'acte institucional, amb un reconeixement a Presidents i Socis d'Honor. Des del consistori de Sant Joan les Fonts recomanen arribar amb temps per a l'acte, per poder seguir les mesures.

L'aforament del recinte serà del 50%, els assistents hauran de dur mascareta en tot moment i mantenir les distàncies entre bombolles. Els accessos d'entrada i sortida estaran regulats -també s'ha previst un circuit per a persones amb mobilitat reduïda, que podran entrar pel carrer Josep Canalias- i a l'arribada a l'esdeveniment caldrà registrar-se, es prendrà la temperatura als assistents i s'hauran de desinfectar les mans.

A l'escenari es desinfectaran els micròfons i el faristol després de cada intervenció. Es demana que un cop finalitzat l'acte tothom es quedi el seu lloc, i serà el personal del Club el que s'encarregarà d'indicar la sortida als assistents, que serà pel carrer Josep Canalias.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/145949_elclubpolie-portiu-antjoanenccelebracinquantaany-aque-tdiumenge-1.htm