logo
Imprimir
03-03-2021 | 16:12hs
•LA SELVA

La Selva treballa en un pla de reactivació socioeconòmica

El president del Consell Comarcal selvatà, Salvador Balliu, subratlla que aquesta eina ha “d’ajudar a millorar l’ocupabilitat i la reactivació de les empreses”

El Consell Comarcal de la Selva passa a l’acció per combatre els efectes de la crisi social i econòmica derivada de la pandèmia de la Covid-19. En concret, l’ens està desenvolupant en aquests moments un pla de reactivació socioeconòmica, que tal com subratlla el president, Salvador Balliu, esdevé “un instrument de planificació per pal·liar les afectacions produïdes” pel coronavirus. 

“El pla ha de permetre, des de l’àmbit local, identificar les actuacions necessàries i urgents per contenir l’impacte del Covid-19”, explica Balliu, que afegeix: “L’estudi socioeconòmic ha d’ajudar a millorar l’ocupabilitat de les persones i la reactivació de les empreses, així com la seva activitat econòmica”. 

Des del Consell selvatà ressalten que aquesta eina ha de ser un “diagnòstic real de la comarca”, un pas previ, i necessari, per establir una altra fase: “engegar un pla d’acció per assolir la reactivació econòmica de la comarca de la Selva”. La iniciativa, conclou Balliu, ha esdevingut una realitat gràcies a una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya, que n’ha finançat el seu desenvolupament. 




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/145999_la-elvatreballaenunpladereactivacio-ocioeconomica-2.htm