logo
Imprimir
05-03-2021 | 20:24hs
•BAIX EMPORDà

Dos detinguts per cremar sis cotxes a Palafrugell, entre ells el de l'alcalde i el seu fill

Són dos veïns del municipi que van comprar benzina just abans dels incendis

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes per haver cremat sis cotxes a Palafrugell. Són dos homes de 36 anys i 23 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Palafrugell, a qui els Mossos en col·laboració amb la policia local han arrestat com a presumptes autors d'un delicte d'incendi i un delicte de danys.

El passat 10 de febrer la Unitat d'Investigació de comissaria de la Bisbal d'Empordà es va fer càrrec de la investigació dels incendis d'aquella mateixa matinada, que van afectar greument a sis vehicles aparcats al carrer Garriga de Palafrugell. Entre ells, els vehicles de l'alcalde de Palafrugell i el del seu fill.

Tres cotxes van quedar totalment calcinats i destruïts, dos van quedar greument afectats i un sisè va resultar afectat amb danys menors en uns focs que la policia va terminar que havien estat intencionats.

Els investigadors van saber que, poc abans de produir-se els incendis, els dos detinguts havien anat a una gasolinera a comprar una garrafa de benzina.

Els detinguts, a qui els consten antecedents, passaran pròximament a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d'Empordà.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/146123_do-detingut-percremar-i-cotxe-apalafrugellentreell-eldelalcaldeiel-eufill-1.htm