logo
Imprimir
31-03-2021 | 17:22hs
•BESALú, VILA COMTAL

‘El Pont dels Jueus’, en versió podcast

L’escriptor i periodista Martí Gironell posa els textos i la veu en aquesta iniciativa que pretén redescobrir els espais icònics de la popular novel·la sobre la construcció del pont de Besalú

La vila comtal de Besalú compta amb un altre atractiu vinculat al seu patrimoni històric i arquitectònic. En concret, l’activitat gira al voltant de la novel·la ‘El pont dels jueus’, obra de l’escriptor i periodista Martí Gironell, que des d’ara, a part de poder-se gaudir a través de la lectura, també es pot (re)descobrir mitjançant un podcast específic creat per a l’ocasió. 

L’objectiu de la iniciativa és que l’usuari pugui viatjar fins al Besalú medieval mentre ressegueix els emplaçaments més icònics per on transcorre l’argument del llibre de l’autor garrotxí. Així, i acompanyats de la veu de Gironell, els visitants podran conèixer de ben a prop els escenaris de l’obra mitjançant les lectures de diversos fragments del llibre, que apareixeran al podcast amenitzades amb música d’ambient que permet traslladar l’oient en una època fascinant. 

En concret, l’inici d’aquesta ruta temàtica parteix de sota les voltes de la plaça, el punt de partida d’un itinerari que també passarà pel carrer del Portalet, Sant Julià, el Monestir de Sant Pere, el carrer Rocafort -el Call Jueu-, el Micvé-Sinagoga i l’emblemàtic pont romànic. Per a més informació, els interessats es poden adreçar a l’Oficina de Turisme de Besalú (tlf. 972 59 12 40).

 




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/147223_elpontdel-jueu-enver-iopodca-t-1.htm