logo
Imprimir
01-04-2021 | 10:27hs
•POLíTICA

Es constitueix la nova agrupació local de Junts a Lloret amb Romà Codina al capdavant

A la Vegueria de Girona hi ha tretze noves agrupacions per potenciar la vertebració del partit

 

L'estructuració territorial de Junts a la Vegueria de Girona continua avançant, amb la constitució aquesta setmana de 13 noves agrupacions locals, que se sumen a les 13 existents, nascudes al desembre. En el cas de Lloret de Mar, l'agrupació local estarà liderada per Romà Codina.

Amb aquestes noves executives es reforça la implantació del partit al territori, per estar més amatent a les necessitats de cada zona, segons assenyala la formació.

"El nostre és un partit amb vocació de govern, que vol ser actor clau en la política municipal, allà on es decideixen tantes coses que afecten el dia a dia dels ciutadans. I el primer pas és enfortir-nos en l'àmbit local, amb la vista posada en les eleccions municipals de 2023", assegura la Coordinadora de Junts a la Vegueria de Girona, Maria Àngels Planas.

A l'Alt Empordà s'ha constituït la local de Figueres, amb Josep Maria Bernils de coordinador, mentre que al Baix Empordà, hi ha quatre noves agrupacions. Són la de Calonge i Sant Antoni, encapçalada per Carlos Campmajó, la Bisbal, per Josep M. Plaja, Mont-ras, per Cristina Sánchez i Sant Feliu de Guíxols, per David González.

Al Gironès, s'han constituït les de Celrà, amb David Mas de coordinador, Llagostera, amb Vicenç López i Sant Gregori, amb Pol Bordoy.

I a la Selva, a més de la de Lloret les noves executives locals són a Anglès, encapçalada per Neus Toy, Caldes de Malavella, per Ramon Luque, Riudarenes, Joan Riambau i Santa Coloma de Farners, amb Ramon Riera al capdavant.

 

Més endavant es farà una tercera convocatòria per posar en marxa noves agrupacions i potenciar encara més la vertebració territorial del partit.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/147264_e-con-titueixlanovaagrupaciolocaldejunt-alloretambromacodinaalcapdavant-1.htm