logo
Imprimir
21-04-2021 | 10:46hs
•+ NOTíCIES

L'Espai Gironès regala roses i 2 nits d'hotel per Sant Jordi

Es podrà participar en una acció per triar la destinació literària preferida, a la plaça del Foc de 10h a 13h i de 16h a 20h

L'Espai Gironès regalarà roses i la possibilitat de guanyar una estada de dues nits d'hotel aquest divendres, dia de Sant Jordi. "On et porta un llibre no et porta ningú". Amb aquest lema es podrà triar entre diferents destinacions literàries: El centre de la terra, Ítaca, L'Atlàntida, L'Illa del Tresor, La volta al món, i Fins a l'infinit i més enllà. Els participants, que hauran d'enganxar gomets a la destinació que prefereixin, rebran una rosa i entraran al sorteig per guanyar una estada de dues nits d'hotel per a dues persones (amb esmorzar inclòs) a l'hotel La Plaça de Madremanya. Aquesta iniciativa es durà a terme a la plaça del Foc, de 10h a 13h i de 16h a 20h, i el sorteig es farà el 26 d'abril.

Durant el dia de Sant Jordi també hi haurà una parada de llibres de l'FNAC i una de roses, a l'entrada principal del centre comercial.

Aquesta acció s'inclou en el conjunt d'iniciatives que es duen a terme al centre comercial per retornar als clients la confiança dipositada en ells durant tot el període de tancament.

Recordem que l'Espai Gironès va reobrir les portes l'1 de març, primer de dilluns a divendres i posteriorment també els caps de setmana, i s'ha acabat amb una situació de discriminació en relació a la resta de comerços. Queda pendent, però que el Govern deixi reobrir els establiments de restauració (n'hi ha 11 al centre comercial). Amb l'excepció del take away que fan només alguns establiments, han de mantenir les portes tancades, amb un tracte discriminatori en relació amb la resta del sector.

L'Espai Gironès es va reafirmar com a garantia de màxima seguretat en el context de la pandèmia amb la renovació per part de l'empresa Bureau Veritas del certificat obtingut a partir de l'auditoria dels procediments implantats. El centre comercial ha fet una inversió de 190.000 euros el 2020 i de gener a maig d'aquest any 2021 invertirà 135.000 euros més per tal que totes les activitats es desenvolupin amb la màxima seguretat. S'ha demostrat en tot moment que és un espai segur tant per als clients com per als treballadors.

A l'Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s'hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/148116_le-paigirone-regalaro-e-i2nit-dhotelper-antjordi-2.htm