logo
Imprimir
28-04-2021 | 19:40hs
•MOTOR

Garatge Plana, al servei de la generació futura

El concessionari i taller oficial de Mercedes-Benz a la demarcació llueix el flamant EQA, el compacte cent per cent elèctric de la popular firma alemanya

Poques coses hi ha més inexorables que el pas del temps. Aquest context canviant i transformador és ben evident en el món de l’automoció, on la tecnologia cada vegada té un paper més rellevant, tot i que ha de compartir el protagonisme amb altres aspectes d’importància creixent que han arribat per quedar-se, com ara la mobilitat verda. 

A Garatge Plana, concessionari i taller oficial de Mercedes-Benz a la demarcació gironina, ho saben prou bé. Tant és així que les diferents seus que la companyia té arreu del territori s’han vestit de gala per acollir el nou EQA, el flamant compacte cent per cent elèctric de la popular firma de les tres estrelles que és capaç de resseguir un trajecte de gairebé 500 quilòmetres d’autonomia, d’emetre 0 grams d’emissions de CO2 o de reduir el temps de càrrega en les estacions pertinents als 30 minuts, com a molt. 

La presència d’aquest esplèndid vehicle, però, arriba amb sorpreses. En aquest sentit, Garatge Plana, amb la voluntat d’oferir aquest automòbil a la generació de conductors i conductores vinents, ofereix la possibilitat d’adquirir-lo amb una oferta d’allò més llaminera: 625 euros al mes amb un total de 36 quotes, i amb una aportació inicial de 10.704,79 euros. 

Així, els afortunats tindran el plaer de posar-se al davant d’un vehicle caracteritzat per la seva eficiència mediambiental, però també per les seves prestacions i per uns afegits de primer ordre: un acabat esportiu AMG Line; un paquet Premium i Night i un altre paquet Plug&Go amb carregador Wallbox de regal i la instal·lació gratuïta. A més, l’oferta del concessionari gironí també brinda, incloses, l’assegurança, la garantia i el manteniment.

Llarga trajectòria

Que bona part del futur sigui cosa dels vehicles elèctrics s’explica, entre altres aspectes, perquè durant anys i panys les empreses i companyies del sector han evidenciat un gran respecte per al món de l’automoció. Estem parlant, per exemple, de Garatge Plana, companyia referent a la província que ja té un capital humà que s’enfila fins a les 160 persones, repartides en les seus de Vilamalla, Fornells de la Selva, Mont-ras, Blanes i Olot.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/148476_garatgeplanaal-erveidelageneraciofutura-1.htm