logo
Imprimir
28-04-2021 | 20:29hs
•EL RIPOLLèS

Omplim Ripoll de Flor i Color 2021

Enguany també es recupera la plantada de flors dels infants de les escoles de Ripoll

Per vuitè any consecutiu s’activa la campanya Ripoll Flor i Color, una iniciativa de les regidories de Convivència i Participació i de Comerç de l’Ajuntament de Ripoll, juntament amb la Unió de Botiguers i el comerç local. L’acció  respon a 2 objectius, per una banda omplir el municipi de flors durant aquesta estació de l’any i per l’altre,  es vol fomentar la participació de la ciutadania a fi que Ripoll llueixi uns balcons, finestres i jardins ben florits.

Així des del 27 d’abril fins al 30 de juny es podran bescanviar els vals de descompte d’1€ per poder comprar flors a les  3 floristeries de la vila – Espiga Verda, Ocells i Plantes Alarcón i Rams N’Roses- fins a esgotar les existències de la promoció (1200 en total). Els vals es podran aconseguir a tots els comerços de la vila, que els lliuraran als seus clients en cada compra que facin.

Com a novetat d’aquest any s’ha incorporat un sorteig de dos lots de flors per a totes les persones que enviïn per mitjà de la  Xarxa Social Instagram o per correu electrònic, una fotografia amb les flors adquirides i plantades al jardí, al balcó o a la finestra. En el mateix fulletó promocional explica el funcionament del sorteig.

Enguany també es recupera la plantada de flors dels infants de les escoles de Ripoll. Per evitar trencar grups bombolla cada escola plantarà flors a un espai proper al seu centre. Aquesta acció es realitzarà la primera setmana de maig si les inclemències meteorològiques ho permeten.

Cal recordar que Ripoll participa en el projecte català Viles Florides, que premia els municipis Catalans que presenten un aspecte més cuidat pel que fa a ornamentació, paisatgisme i sostenibilitat mediambiental,  entre d’altres. Ripoll actualment està distingida amb 3 flors d’honor sent el màxim 4.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/148478_omplimripolldefloricolor2021-1.htm