logo
Imprimir
07-05-2021 | 11:32hs
•+ NOTíCIES

La Fundació 'la Caixa' i CaixaBank col·laboren amb la Fundació Privada Les Vetes en la millora de l'equipament de la residència Les Vetes

La Fundació Privada Les Vetes ha rebut una col·laboració de 6.000€

CaixaBank, a través d'una aportació econòmica de la Fundació "la Caixa", ha mostrat el seu suport a la Fundació Privada Les Vetes per a la compra de 6 llits tipus Alzheimer, molt més ergonòmics i que proporcionen una major seguretat i confort als residents.
La col·laboració s'emmarca en el projecte de reforma de les instal·lacions i mobiliari que té per objectiu la millora de la qualitat de vida tant dels residents com dels treballadors.

La Fundació Privada Les Vetes ha rebut una col·laboració de 6.000€.

En l'acte de la signatura, hi van ser presents Ferran Llach, com a director de Banca d'Institucions de CaixaBank a Girona i David Cortals com a president de la Fundació Privada Les Vetes.

Des de la Fundació Privada Les Vetes volen mostrar l'agraïment més sincer a CaixaBank i a la Fundació "la Caixa" per la col·laboració que facilita la millora de la qualitat de vida dels nostres residents.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/148910_lafundaciolacaixaicaixabankcollaborenamblafundacioprivadale-vete-enlamilloradelequipamentdelare-idenciale-vete--2.htm