logo
Imprimir
12-05-2021 | 18:37hs
•NOTICIAS 24HS

Veïns d’Empuriabrava demanen a l’Ajuntament de Castelló d’Empúries paralitzar les obres del Bingo de l’Avinguda Tramuntana

Creuen que el joc no és el model de turisme i social que cal per revitalitzar Empuriabrava

Veïns d’Empuriabrava s’han dirigit a l’Ajuntament de Castelló d’Empúries per demanar la paralització de les obres d’un bingo de gran format, que inclourà màquines i apostes a l’Avinguda Tramunta.

Pels veïns “més que d’un bingo estem davant d’un casino encobert per les grans dimensions de l’instal.lació”.

El mega bingo que pretén obrir Tecnomatic Catalunya SL s’instal.larà sobre un espai de 1200 metres quadrats que en passat el va ocupar la discoteca Waikiki, abans Viva, i que ja va ser una font de conflictes pels veïns e ara no volen que es reprodueixi.

Els veïns recorden que a 750 metres del lloc on es vol ubicar el megabingo hi ha un centre educatiu i que mentre Ajuntaments com Barcelona han prohibit l’obertura de bingos i sales de joc i altres llocs limiten l’apertura d’aquests negocis propers a Escoles a Empuriabrava “hi ha barra lliure per obrir de tot”.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/149121_vein-dempuriabravademanenalajuntamentdeca-tellodempurie-paralitzarle-obre-delbingodelavingudatramuntana-1.htm