logo
Imprimir
13-05-2021 | 16:48hs
•+ NOTíCIES

Els Consells de Barri de Salt inicien la segona fase després de les primeres taules de debat

A partir d'ara els serveis tècnics de l'Ajuntament faran una anàlisi de les propostes tractades i es donarà resposta després de l'estiu

Els Consells de Barri de Salt han entrat en la fase d'anàlisi de les propostes veïnals tractades durant les darreres setmanes i ara els tècnics de l'Ajuntament en faran una valoració per poder donar resposta i solucions després de l'estiu. Les sessions s'han dut a terme des del passat 20 d'abril quan es va donar el tret de sortida a aquesta aposta per la participació ciutadana que l'any 2020 es va aturar per les restriccions de la Covid19.

En aquest sentit, el dimarts 20 d'abril des de l'Ajuntament de Salt es van tornar a posar en marxa els Consells de Barri en una sessió introductòria que es va celebrar a l'Auditori de la Factoria Cultural Coma Cros. A partir d'aquí, i durant les dues setmanes següents, es van organitzar les quatre sessions específiques per zonificacions veïnals.

L'alcalde de Salt, Jordi Viñas, fa una valoració de la represa dels Consells de Barri i explica que "el contacte directe amb els veïns i veïnes és molt necessari per escoltar les necessitats que hi ha a cada barri i és gràcies a aquesta participació ciutadana que, entre tots i totes, podrem treballar i trobar solucions als reptes plantejats".

L'Ajuntament de Salt va posar en marxa els quatre Consells de Barri l'any 2019, cadascun d'ells representant a un sector de la ciutat. Oberts a tota la ciutadania, són espais de trobada entre ciutadania i administració per millorar el municipi en clau de barri, des de la convivència i la comunitat.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/149187_el-con-ell-debarride-altinicienla-egonafa-ede-pre-dele-primere-taule-dedebat-2.htm